Un pic de sex… pe centura

Pe drumul catre penitenciarul Tirgsor intilnim, de fiecare data, doua prostituate. Le-am remarcat din prima zi, arata foarte bine la trup; una are un fund ca o minge, ambele au picioarele lungi si muschi fini. O blonda si o bruneta. Am si comentat “sunt ca de intercontinental, nu de centura”

Vineri am vrut sa le vorbim. Am coborit cu Cristi din masina si ne-am indreptat catre fete.

“Buna. Suntem de la revista tabu, vrem sa va facem o propunere… vrem sa…” (urmeaza propunerea)
“Hai, fa, ca ne facem vedete”, a zis una dintre fete si pe amindoua chipurile au aparut zimbete largi. Atit de largi ca am vazut si dintii lipsa. Doi, in partea stinga sus, la blonda.
“Uite, nu trebuie sa ne raspundeti acum, va lasam o carte de vizita ca sa ne tineti minte. Noi trecem in fiecare saptamina pe aici si ne mai oprim si alta data ca sa ne spuneti ce ati hotarit”, am continuat eu in timp ce Cristi ii datea blondei cartea lui de vizita.
“Va aduc si o revista ca sa vedeti cine suntem”, a zis Cristi si s-a dus inapoi catre masina.

Intre timp din dreapta a aparut o masina argintie care a parcat cu botul intre mine si fete.
Primul lucru pe care l-am vazut pe geamul deschis a fost o burta mare albastra. Albastru klein, ar spune colegii stilisti, despre culoarea tricoului care infasura burta cit un butoi. Apoi am vazut mina din fatza burtii: sprijinita pe volan, stralucitoare, fericita posesoare de trei inele si un ghiul cu piatra neagra. Am urcat cu privirea mai sus, am ajuns la o fatza rotunda ca o minge, incadrata de niste cirlionti negri gelati. Am remarcat zimbetul insinuant kinky. Posesorul masinii, un Peugeot cu numere straine, nu stia daca ne oprisem sa antamam fetele pentru servicii speciale sau daca era vorba de altceva, asa ca zimbea si astepta un capat de conversatie de care sa se agatze.

Blonda a bagat mina pe geamul masinii si i-a indoit in fata cartea de vizita: “De la revista vor sa faca cu noi”
“Si banii?” a zis fatza rotunda de pe care disparuse orice zimbet.
“Vi le facem celebre, ce bani!”
“Pai au viata grea, au nevoie de bani, de ce credeti ca fac ceea ce fac?”

I-am aruncat o privire de “hai lasa-ma” ridicind din sprincene si m-am intors catre fete.
Intre timp Cristi adusese revista, fetele o deschisesera si o rasfoiau amuzante.
“Uite fa ca astea sunt imbracate si noi nu”, a zis bruneta in timp ce tragea de bentita care ii era fusta si care nu acoperea mai mult de jumatate din fese. “Da si mie o carte de vizita”, a continuat ea catre Cristi.

Le-am lasat sa se gindeasca la propunerea noastra. Cind ne suiam in masina, Peugeot – ul argintiu demara in tromba ca sa se ascunda intre niste tufisuri de unde le urmarea pe fete

9 Comments Published

15 years ago / Reply

Totul pana cand trebuie sa articuleze cuvinte

15 years ago / Reply

sunt curioasa ce feed-uri o sa primesti la ideea asta

15 years ago / Reply

In principiu, viata prostituatelor este prezentata foarte romantios. In realitate, imi imaginez ca nu este asa. De la Belle de jour la centura este o cale atat de lunga, incat devine dificil (dar nu imposibil) de surprins in cuvinte!

15 years ago / Reply

Buna, Cristina

Ai cumva si poze cu panaramele ?
M-ar interesa pe mine. Ai si vreun numar de contact?

Multzam mult,

Bogdan

15 years ago / Reply

Buna dimineata,

Dintii lipsa sunt mai mult ca sigur de la bataie, pumni, picioare, etc.
Tratament aplicat acestora pentru a fi convinse sa practice cea mai veche meserie.

15 years ago / Reply

Buna Cristina,
Stiu ca ceea ce urmeaza sa-ti scriu nu are nicio legatura cu articolul publicat si nu imi vei raspunde, dar imi incerc norocul. Sincer, fara niciun gand de a incerca sa fiu lingusitoare vreau sa-mi exprim admiratia ce ti-o port, considerand ca esti f. priceputa in ceea ce faci si cu aceasta ocazie as dori sa-mi exprim dorinta(bineinteles daca este posibil asa ceva) sa colaborez cu voi. Tot timpul mi-am dorit sa scriu pentru o revista de anvergura revistei Tabu. Daca ai timp sa-mi raspunzi poti sa-mi scrii pe mail-ul meu ” me_boris@yahoo.com ” sau pe adresa mea de messenger id-ul me_boris , sa-mi propui un subiect pe care sa-l dezbat, iar daca este ok poate s-ar pune in vedere o posibila colaborare.
Multumesc

14 years ago / Reply

Cele doua fete au un peugeot negru?ph 11 drf e numarul acum?

14 years ago / Reply

Fetele alea doua conduc un peugeot negru cu nr ph 11 drf park.

14 years ago / Reply

nu.
tot o masina argintie, cu acelasi peste burtos la volan

Leave a Comment


× 2 = eighteen


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!