Elena Udrea are un grup pe Facebook – e-n chiloti:)

ca elena udrea are un grup de sustinere pe facebook nu-i nimik spectaculos.
s-au prins oamenii ca aia e o buna platforma de promovare de orice fel, doar ca initiatorul/administratorul grupului – care semneaza Ady Morosan – a ales sa ilustreze activitatea doamnei udrea cu aceasta fotografie:

later edit: via facebook am primit de la ady morosan urmatoarele:

Buna ziua! Am vazut pe blogul dvs ca ati scris ca eu ca administrator am pus poza aceea cu un rechin la Fan Clubul d-nei Elena Udrea.
Nu este adevarat deoarece eu am dat drepturi de a pune poze tuturor membrilor grupului.
Va multumesc si astept modificarea de pe blog. Nu vreau sa ma trezesc cu vreun proces pe cap mai ales ca nu sunt vinovat cu nimic.

14 Comments Published

14 years ago / Reply

Nu ar trebui judecata pentru cum arata ci pentru ceea ce face. Felicitari Elena Udrea!

14 years ago / Reply

Bun, pe Facebook are un grup in care apare in costum de baie. Care pare a fi marea problema? Cu ce ii contesta asta abilitatile Elenei Udrea de a detine locul pe care il detine in politica romaneasca. pai cu nimic si alte foarme de atac impotriva sa nu se gasesc pentru ca in anul de la ministerul turismului si-a facut treaba destul de bine

14 years ago / Reply

ei,draga,asta inseamna in ziua de azi ..sa fii POPULAR!DAR CU…,,BUN SIMT,,!tot de mare bun simt a dat dovada la in,,vestitura,era sa zic..inscaunarea intaiului,,popular,, al tarii,,imbracata asa,,,a dat dovada de mare bun simt…putea sa vina dezbracata!sau sa scoata vreo …bara…si sa danseze un pic…cat despre cat de bine isi face treaba,,,imm,,,va face sala de sport in costinesti…hahahaha ce gluma buna!lucrez la un hotel de pe litoral dotat cu o sala de sport performanta…ghiciti ce?VARA E GOALA!NIMENI CARE VINE PE LITORAL NU ,,SE VARA,,INTRE PATRU PERETI SA FACA SPORT!ma intreb ce culoare politica are primarul din costinesti,,,pentru ca lumea de acolova considera ca primaru, le-a facul sala…ceea ce nu vor realiza ei,,,ca nu el le-a facut-o,ci eu,tu el,ei,,,,noi….din banii nostri!reteta de afii un om de succes in tara noastra are cateva ,,condimente,, doar….TUPEU,MIMAREA CAPABILITATII,MINCIUNA CU SENINATATE,MANELISM!e simplu,daca esti asa,vei avea fffff multe ,,succesuri,,a va pupa MAGDA CIUMAC

3 months ago / Reply

E urat ca postarea asta nu a fost stearsa de doamna blogger. E drept de exprimare e ok, ma bucur, dar nu mi se pare in regula ca daca Ady a spus ca nu el a pus poza, doamna blogger sa spuna contrariul si sa raspandeasca fake news

3 months ago / Reply

dar stiti ca eu vad IP-ul e unde e postat si stiu ca e tot cel de la domnul morosanu…:) puteti sa scrieti cu milioane de nume, de milioane de ori. nu voi sterge postarea…
asumati-va ce faceati in tinerete in online,
asta este.
acum elena udrea e la puscarie si nu mai e atat de cool pentru dvs..
ghinion. e o lectie pe care, probabil, trebuia sa o invatati…

3 months ago / Reply

V-am trimis un email acum cativa ani si nu inteleg de ce nu ati vrut sa ștergeți postarea asta? Nu a fost real ce ati scris despre mine. Nu v-au invatat la scoala de jurnalism ca o sursa se verifica daca ce se postează e adevarat sau nu? Cum faceti jurnalism vorba vine daca nu verificati din Trei Surse minim daca e adevărat sau nu ce scrieti referitor la ce era pe grupul ala? V-am spus explicit ca eu nu am pus nici o poza la timpul asta cu ea (E. Udrea).

Scrieti ce vreti dar cred ca trebuie sa verificati mai intai veridicitatea a ceea ce scrieți.

3 months ago / Reply

fiecare dintre noi trebuie sa ne asumam istoria prezentei noastre in online
am si mailuri de la dvs. nu sterg nimic. era o sursa f verificata pt ca dvs ati corespondat cu mine pe aceasta tema atunci…
nu va mai aduceti aminte e fix problema dvs. va ramane pe vecie aici.
asta e internetul…sa ne asumam ce scriem pentru ca ramane sute de ani

2 months ago / Reply

dar nu va caut eu domnul meu, dvs imi scrieti de cativa ani de cand a apusdragostea dvs catre Elena Udrea. si aici si pe mail, orunde…

3 months ago / Reply

De ce mi-ati sters comentariul. E profesionist ce faceti?

3 months ago / Reply

Mai bine ati sterge tot articolul. Oricum nu are rost sa existe pe Internet.

3 months ago / Reply

Jurnalismul de calitate e o raritate.

2 months ago / Reply

Am coresepondat cu dumneavoastră, dar v-am cerut să ștergeți ce ați scris și nu ați dorit. Atat a fost comunicarea dintre noi.

2 months ago / Reply

V-ați legat de mine pur si simplu ca sa aveti un subiect de scris pe blog. Nu ma cunoașteți și mă băgați degeaba în discuție, fără ca eu să vă fi făcut ceva. Lăsați-mă în pace și ștergeți “marea știre” de pe blog.

Mi-ați creeat numai neplăceri. Nici măcar nu mi-ați cerut vreo părere pur și simplu din moment ce m-ați băgat în discuție.

2 months ago / Reply

Învățați Codul Penal mai întâi și după aia discutați despre fake news.

Art. 226.

(1) Atingerea adusă vieţii private, fără drept, prin fotografierea, captarea sau înregistrarea de imagini, ascultarea cu mijloace tehnice sau înregistrarea audio a unei persoane aflate într-o locuinţă sau încăpere ori dependinţă ţinând de aceasta sau a unei convorbiri private se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 6 luni sau cu amendă.

(2) Divulgarea, difuzarea, prezentarea sau transmiterea, fără drept, a sunetelor, convorbirilor ori a imaginilor prevăzute în alin. (1), către o altă persoană sau către public, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Va rog mult verificați corect și nu mai scrieți tot felul de fake news.

Leave a Comment


+ 3 = nine


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!