Elena Udrea are un grup pe Facebook – e-n chiloti:)

ca elena udrea are un grup de sustinere pe facebook nu-i nimik spectaculos.
s-au prins oamenii ca aia e o buna platforma de promovare de orice fel, doar ca initiatorul/administratorul grupului – care semneaza Ady Morosan – a ales sa ilustreze activitatea doamnei udrea cu aceasta fotografie:

later edit: via facebook am primit de la ady morosan urmatoarele:

Buna ziua! Am vazut pe blogul dvs ca ati scris ca eu ca administrator am pus poza aceea cu un rechin la Fan Clubul d-nei Elena Udrea.
Nu este adevarat deoarece eu am dat drepturi de a pune poze tuturor membrilor grupului.
Va multumesc si astept modificarea de pe blog. Nu vreau sa ma trezesc cu vreun proces pe cap mai ales ca nu sunt vinovat cu nimic.

3 Comments Published

13 years ago / Reply

Nu ar trebui judecata pentru cum arata ci pentru ceea ce face. Felicitari Elena Udrea!

13 years ago / Reply

Bun, pe Facebook are un grup in care apare in costum de baie. Care pare a fi marea problema? Cu ce ii contesta asta abilitatile Elenei Udrea de a detine locul pe care il detine in politica romaneasca. pai cu nimic si alte foarme de atac impotriva sa nu se gasesc pentru ca in anul de la ministerul turismului si-a facut treaba destul de bine

13 years ago / Reply

ei,draga,asta inseamna in ziua de azi ..sa fii POPULAR!DAR CU…,,BUN SIMT,,!tot de mare bun simt a dat dovada la in,,vestitura,era sa zic..inscaunarea intaiului,,popular,, al tarii,,imbracata asa,,,a dat dovada de mare bun simt…putea sa vina dezbracata!sau sa scoata vreo …bara…si sa danseze un pic…cat despre cat de bine isi face treaba,,,imm,,,va face sala de sport in costinesti…hahahaha ce gluma buna!lucrez la un hotel de pe litoral dotat cu o sala de sport performanta…ghiciti ce?VARA E GOALA!NIMENI CARE VINE PE LITORAL NU ,,SE VARA,,INTRE PATRU PERETI SA FACA SPORT!ma intreb ce culoare politica are primarul din costinesti,,,pentru ca lumea de acolova considera ca primaru, le-a facul sala…ceea ce nu vor realiza ei,,,ca nu el le-a facut-o,ci eu,tu el,ei,,,,noi….din banii nostri!reteta de afii un om de succes in tara noastra are cateva ,,condimente,, doar….TUPEU,MIMAREA CAPABILITATII,MINCIUNA CU SENINATATE,MANELISM!e simplu,daca esti asa,vei avea fffff multe ,,succesuri,,a va pupa MAGDA CIUMAC

Leave a Comment


eight × = 64


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!