oameni care fac fapte bune

Sunt fascinata de oamenii care fac fapte bune.
Unii o fac pentru expunere, altii pentru networking, altii din instinct si altii ca sa dea ceva la schimb (pentru ca s-au lovit in viata de greu si stiu cit de important a fost sa fie ajutati).

De acum 4 ani de cind am vnt la tabu, in fiecare decembrie, facem un dosar cu oamenii care fac fapte bune. colectia de oameni speciali; editia mea preferata din an.

Azi am descoperit un tinar tocmai bun pentru dosarul asta.

Il cheama Iulian Vacarean si cu proiectul “Pasi pentru viata” vrea sa stringa bani pentru inca o camera echipata cu aparatura speciala pentru copiii din Marie Curie.

Stringe bani in pasi marunti si perseverenti; vinde limonada cu prietenii la evenimente unde-s oameni multi; a fost implicat in proiectul Soup nights la Street Delivery.
A strins peste 100 de milioane, impreuna cu prietenii lui, pe care banuiesc ca i-a adus aproape cu sufletul lui mare si spiritul aparte.

Cauza lui va fi cea pentru care se va stringe bani intr-un proiect umanitar special, Twestival. Despre (tw)festival, unde ati putea dona niste banuti pt o fapta buna si niste oameni frumosi, scriu zilele viit.

*
cind mi-am dat seama in care dintre categoriile de oameni care fac fapte bune se incadreaza el, mi-a fost si mai drag ca m-am bagat in proiectul asta.

4 Comments Published

15 years ago / Reply

Astepti sa mai scrii despre acest proiect, care mi se pare foarte interesant. Un proiect care arata beneficile online, printre altele.

15 years ago / Reply

Astazi am vazut pe Antena3 un caz care m-a “cutremurat”, in emisiune la Mihaela Tatu.

Un tanar care are cancer si se lupta pt fiecare secunda din viata lui nu mai are bani de tratament. Nu am vazut decat un fragment din emisiune. Nu stiu cum il cheama pe baiat, din pacate.

Daca vreti sa faceti fapte buna, ajutati-i va rog, si pe acesti oameni!

Haideti sa fim oameni si sa lasam pt o clipa egoismul la o parte.

Daca stie cineva cum il cheama pe tanar, poate reusim sa facem o campanie pentru el. 🙂

[…] Iulian Vacarean, tinarul despre care am scris aici […]

Leave a Comment


+ 4 = nine


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!