Cum se tin oamenii de mina

Batrinica la 60-70 de ani, marunta de statura, cu un trench bej, o esarfa gri si o camee mare la rever. Tine de mina un batrinel imbracat la costum. Merg incet, ezitant. Miinile strinse tare sunt la 90 de grade. A ei e deasupra, iar el impinge de jos in sus, ca un suport.

Familie la 40 si ceva de ani. Ea solida, cu un pulovar maro inchis pina la ultimul nasture la git, el slab in pantaloni negri si geaca de fis bleumarin. Ea merge cu o jumatate de pas in fata lui, in timp ce el o tine de brat. Mina ii apare firava de sub bratul ei plin, undeva imediat deasupra cotului.

Cuplu la 30 si un pic de ani. El solid si inalt, in pantaloni de jeans trei sferturi, conversi si un tricou cu minecile suflecate. Ea la fel de inalta, un pic mai putin solida, dar plina, intr-un tricou alb si skinny negri. El are degetul mare de la mina dreapta sprijinit de marginea jeansilor, ea il tine de degetele ramase libere.

*

3 cupluri care se tineau de mina, in felul lor, acum o jumatate de ora, pe traseul Romana – British Council

One Comment Published

15 years ago / Reply

Cred cå e o micå -neintelegere ?! Cei de 60 de ani suntem båtrinei ? Unii avem o viatå plinå cum multi tineri si-ar dori-o.Suntem in vigoare dacå am stiut så ne påstråm spiritul si trupul tånår.Avem satisfactii pe orice plan unii avind si norocul cå ne-am clådit (greu)o viatå fårå griji…Si mai speråm så mai realizåm multe cit o vrea cel da sus.Sincerå as pune virsta noastrå chiar prima ,am stiut si mai stim så tråim si så fim romantici si moderni!!!!

Leave a Comment


four + = 9


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!