nicoleta-luciu-buze-sexynicoleta-luciu-buze-sexy

de ce scrie presa urit despre Nicoleta Luciu?

Pina la sedinta foto pentru coperta Tabu de octombrie, n-am intilnit-o niciodata.
Am fost surprinsa sa descopar o femeie cu foarte mult bun simt, foarte profesionista si extrem de ambitioasa.

Interviul din revista surprinde foarte mult din caracterul ei, din modestia si din ambitia de a reusi pe propriile-i forte. Ce au ales colegii mei de breasla dintr-un material de aproape 10.000 de semne???

Doua propozitii in care se face referire la fostul iubit, iar fostul iubit s-a grabit sa se duca la tv, sa-si mai faca putina imagine pe seama Nicoletei.

Inteleg cum functioneaza sistemul, stiu ca scandalul acesta artificial ne ajuta pe noi ca publicatie, dar nu pot sa nu fiu mihnita ca i se face rau unei femei doar pentru ca e frumoasa si, pusa pe prima pagina a ziarelor in ipostaze in care-si arata nurii, vinde publicatia.
Inteleg si de ce Capatos si-a facut emisiune cu asta ( circul cu dudui isterice vinde in romania), dar n-am cum sa nu ma gindesc ce sanse mai avem noi, cei care vrem sa scriem cu sinceritate despre viata oamenilor pe care-i considerati staruri, sa ajungem vreodata sa-i facem pe subiectii nostri sa coboare garda si sa spuna ce-i doare.

Oricind va fi scos din context un text care ii va ferici pe altii, oricind vor fi scosi dezbracati pe prima pagina a ziarelor si a revistelor.
Am facut-o si noi. Nicoleta Luciu e goala pe coverul Tabu, dar a fost la fel de dezbracata de ambalajele oficiale si in interviu.

Si-acum ceilalti se hranesc cu asta.

4 Comments Published

15 years ago / Reply

Star-uri? Asta e star? nicoleta luciu? O putem considera star pe Megan Fox, in nici un caz pe …facatura asta. Iti trebuie ceva mai mult decat dezgolirea trupului. Ceea ce la noi in tara nu prea intalnesti la ‘star-urile’ de carton, e magnetismul pe care il au actritele, cantaretele etc, de pe dincolo…Ele atrag pur si simplu, fara fite, si la nivel mondial. La noi…Desopera un san, sa mai castige si ele un ban.

15 years ago / Reply

no offence, dar eu cred ca megan fox e o gisca smekera cu un mega PR in spate.
care si-a gasit o nisa care va fi curind libera (drumul deschis de angelina jolie) si spera sa o inlocuie.
are exact acelasi parcurs de inceput ca ea.

spre deosebire de tine, eu o stiu pe nicoleta. si chiar cred ca e o fata minunata.
si tot spre deosebire de tine, eu pot face comparatii, pentru ca am vzt fata in fata multe doamne din industria asta (de aici sau de afara)

15 years ago / Reply

Pe mine ma deranjeaza oarecum ca in reclama vostra de la radio spuneti ca e dezbracata, iar in revista…nu. Nu ca as fi cumparat revista pentru a o vedea pe nicoleta…dar nu e prea fair.

15 years ago / Reply

Dintotdeauna am considerat ca Nicoleta Luciu trebuie sa fie un personaj interesant, tocmai pentru ca nu avea magnetismul ala fals, studiat, fortat- tip Megan Fox. Mi se parea sincera, timida, emotiva, parca deloc constienta de frumusetea ei.
Articolul din Tabu a venit sa-mi confirme “feeling-ul”. Am descoperit o Nicoleta incredibil de modesta, de naturala, de sincera. Am vazut-o asa cum mi-o imaginam- buna la suflet, cu vointa multa- dar mai ales, asa cum nici o alta publicatie nu a prezentat-o pana acum.
Ca sa nu mai zic ca pictorialul este MINUNAT si ca ea este EXTREM de frumoasa 🙂

Leave a Comment


two − 2 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!