O intilnire cu Vlad Ivanov

Desi lucrez de vreo 15 ani ca jurnalist, nu m-am obisnuit sa iau de bun/uzual intilnirea cu oamenii MARI pe care-i admir. Stiu ca face parte din job, dar mi-e mai usor sa vorbesc cu ei cind fac interviu decit intr-o conversatie normala, pentru ca intilnirea imi provoaca intotdeauna un amestec de bucurie-rusine- spaima- incintare.

Oricum e greu de descris reactia care apare intr-o asemenea situatie, adrenalina pe care o simti prin vene. Cred ca e una dintre cele mai frumoase laturi ale meseriei asteia.

*
Si pentru ca stiu cit ma bucur de asemenea intilniri, imi place sa le dau ocazia oamenilor care admira pe cineva foarte tare, sa-l vada pe acel cineva de aproape.

Asa s-a intimplat cu Cristi China – chinezul pentru bloggeri – pe blogul caruia am citit ca, dupa vizionarea de la Politist adjectiv, l-a clasat printre actorii lui forever favoriti pe Vlad Ivanov.

Eu sunt o foarte mare fana a lui Vlad Ivanov si, pentru ca am avut norocul sa-l intilnesc, stiu ca e un super om in real life. Asa ca l-am invitat pe Cristi China la vizionarea de la Amintiri din Epoca de Aur, in speranta ca Vlad va veni si le voi face cunostinta.

S-a intimplat asta si sper ca domn Cristi s-a bucurat la fel de tare ca mine de intilnire.

(acum citeva luni, cind am primit un sms in care eram anuntata ca, in citeva minute, o sa ma intilnesc cu Vlad Ivanov, am avut nevoie de 10 minute de plimbare prin Mall ca sa –mi gasesc rasuflarea si sa –mi construiesc un raspuns decent la intrebarile “WTF? Ce ma fac acum? Ce vorbesc cu omul asta?”)

*
Am pus in editorialul meu din JN, o secventa din intilnirea de dupa proiectia de Aminitiri …part2.

Pe holul cinematografului, Vlad Ivanov comenta familiar filmul împreună cu doi dintre tinerii faimoşi în online-ul românesc (Cristian China-Chinezu şi Adrian Ciubotaru) cu care tocmai îi făcusem cunoştinţă. Se râsese mult în sală la o replică în care şoferul încearcă să capteze atenţia unei hangiţe care frământă un cozonac, iar Vlad – provocat de băieţi – a comentat: “Şi cum zice: «E bună drojdia?». Ar fi putut să întrebe orice, dar el întrebă asta”. Băietii au râs din nou, recunoscând perfect intonaţia din film, iar eu am conştientizat că şi Vlad Ivanov, oricât de mare actor ar fi, se uită la un film ca oricare alt spectator, bucurându-se de poveste.

Vlad Ivanov in 30 de secunde, JN, 24 oct

*
aici puteti citi, cum s-a vzt dinspre partea lui cristi aceasta intilnire

4 Comments Published

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » O intilnire cu Vlad Ivanov bazavan.tabu.ro/2009/10/23/o-intilnire-cu-vlad-ivanov – view page – cached Desi lucrez de vreo 15 ani ca jurnalist, nu m-am obisnuit sa iau de bun/uzual intilnirea cu oamenii MARI pe care-i admir. Stiu ca face parte din job, dar mi-e mai usor sa vorbesc cu ei cind fac… (Read more)Desi lucrez de vreo 15 ani ca jurnalist, nu m-am obisnuit sa iau de bun/uzual intilnirea cu oamenii MARI pe care-i admir. Stiu ca face parte din job, dar mi-e mai usor sa vorbesc cu ei cind fac interviu decit intr-o conversatie normala, pentru ca intilnirea imi provoaca intotdeauna un amestec de bucurie-rusine- spaima- incintare. (Read less) — From the page […]

[…] trecută fusesem invitat de către Cristina Bazavan la vizionarea părţii a doua – numite Dragoste în timpul liber – din filmul Amintiri […]

14 years ago / Reply

am trecut de virsta descoperirilor care ma lasa cu gura casacata. nu mai pot cadea in extaz, si pace.actorii nu-mi par fiinte miraculare.actorul roman mi se pare pur si simplu cum e, nimic in plus. as dori insa sa-l vad pe ” maestrul” vladut pe miinile regizorului caranfil, pe care-l respect foarte tare. daca nae va spune ca vladut e atit de bun incit sa-i joace vre-o scena de film, fie si 30 de secunde…atunci voi afla daca e bun de ceva, pina atunci insa mai am de asteptat. cred ca-i lunga asteptarea.in afara de stilul rastit cu tifna gen “ti se pune pateuu”, si molesala indiferenta, blegoasa as zice, sa ma iertati da nu vad altceva.si daca tot sunt la capitolul ceva de spus…hangita e mult mai naturala si expresiva.

14 years ago / Reply

eu cred ca am mai multi ani decit tine (asta apropo de virsta), e destul de posibil sa fi vazut in viata mea mult mai multi actori mari (si romani, si straini) la lucru (repetitii de teatru or filmari), ba chiar sa-i fi si cunoscut si sa fi stat de vorba cu ei, decit tine.

si cu toate astea mi-am pastrat bucuria de a ma entuziasma in fata talentului lor. cred ca tine de fel de a fi si de a sti sa te bucuri de harul unor oameni.

cit il priveste pe vlad ivanov, iti recomand sa-l vezi si la teatru.
inteleg ca ai reperele 4, 3,2, polistist adjectiv si amintiri…part2 (eventual reclama de la bere) dar cred ca ar trebui sa vezi ceva teatru cu domn ivanov:) ai putea sa incepi cu elisaveta bam. mergi la teatru inainte de orice. daca vrei sa simti un actor, pe bune. desi in cazul lui ivanov, ai marturii clare de maiestrii actoricesti in filmele pe care le-am numit mai devreme.

Leave a Comment


− 7 = one


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!