femei puternice si independente

pentru ca saptamina asta am ajuns din intimplare sa ma intilnesc cu fetele de la miss romania universe, iar aseara – dupa ce m-am sustras obiectiv de la jurizarea finala, in direct la tvr – le-am revazut sustinind standard ca vor sa fie “femei puternice si independente”, ma bintuie un gind.

*
nici puterea si nici independenta nu sunt lucruri/stari/etape pe care sa le trimbitezi in gura mare. nu sunt ca timbrele, nu se lipesc de tine daca le scuipi.

sunt etape ale vietii care trebuie traite, invatate si asumate.

iar cele mai puternice & independente femei pe care le cunosc au o serenitate si sunt atit de impacate cu sine, incit nu fac niciun tam tam nici despre putere, nici despre independenta lor.
de fapt, cred ca asta e o mare parte din puterea lor.

*
ma rog, e un gind care-mi bintuie prin cap, dupa 2 ore de stat pe balcon cu marea linistita in fata.
buna dimineata

7 Comments Published

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » femei puternice si independente bazavan.tabu.ro/2010/07/10/femei-puternice-si-independente/ – view page – cached pentru ca saptamina asta am ajuns din intimplare sa ma intilnesc cu fetele de la miss romania universe, iar aseara – dupa ce m-am sustras obiectiv de la jurizarea finala, in direct la tvr – le-am revazut sustinind standard ca vor sa fie “femei puternice si independente”, ma bintuie un gind. Tweets about this link […]

14 years ago / Reply

Din pacate pentru multe dintre ele a fi femeie puternica si independenta inseamna sa-si exploateze la maxim frumusetea si sa se lipeasca de un barbat cu bani..eventual fotbalist.Tratamentul ulterior nu mai conteaza ca doar au devenit puternice si independente.Am fost tentat initial sa fac comentariul mult mai vulgar si mai vehement dar m-am abtinut din respect pentru blog.Apropo de respect e belea reclama asta cu suedeza….se deschide de n ori si nu poate fi inchisa.

14 years ago / Reply

Acum mult timp am scris un post oarecum impotriva femeilor de cariera si incercam sa dau o definitie noua ideii de femeie puternica…
Dupa ce te-am cunoscut pe tine mi-am dat seama cat de mult am gresit.
E bine totusi ca a aparut cineva care sa-mi dea jos ochelarii de cal si sa ma faca sa inteleg lucrurile fara macar sa isi propuna.

14 years ago / Reply

tomata draga, sa-mi arati postul ca sunt curioasa.
eu nu cred ca exista o reteta /definitie a femeii puternice.

e mai degraba o calatorie, decit o destinatie:)

pup drag de pe tarmul marii (la propriu)

14 years ago / Reply

Even better, o sa scriu inca o data despre asta si o sa imi fac mea culpa pe blog pentru gandirea mea ingradita.

Si o sa pun si link spre postul respectiv, de care acuma mi-e rusine.

Distractie la mare 🙂 :*

14 years ago / Reply

Cred k o buna lectie de demonstrare a “puterii si independentei” e asumarea propriilor slabiciuni, a recunoasterii propriei vulnerabilitati si a modului in care inveti sa traiesti cu ele … 🙂 In fine, nu shallow, in niciun caz, dar soft is ok!

14 years ago / Reply

Sigur, fiecare se crede femeie puternica si independenta. Asta pana la primul obstacol serios, cand se pun pe plans si cauta ajutor.

Leave a Comment


four − = 3


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!