magnumize your senses

daca ati ramas in bucuresti si vreti ceva distractie speciala pe caldura de acolo (eu sunt la mare, in asteptarea intilnirii cu Mika), mergeti la “inghetata pe intuneric” – soft & sensual – alegeti una din cele trei povesti pe care vi le pun organizatorii la dispozitie si lasati-va papilele gustative rasfatate. Regal.

iata o prima poveste din seria magnumize your senses.

degustare de inghetata magnum pe intuneric.

asta e ce am testat eu prima data

plaja imaculata
o plaja care are petale de flori albe in loc de nisip, proaspete la atingere. mirosuri dulci te imbata cind pasesti spre malul marii. o mare alba ca spuna laptelui, dulce si parfumata ca mierea.

(am scris aici despre experiment; el e deschis publicului gratuit, trebuie doar sa aveti o invitatie de la unul dintre baietii simpatici de pe lipscani; degustarea e la Grand Cafe Van Gogh)

daca nu reusiti sa ajungeti in week end-ul acesta, saptamina viitoare organizez eu a special blind dinner cu inghetata magnum si… poate veniti.

vrei mai multe detalii despre magnumize your senses?

One Comment Published

[…] in curind lansez concursul pentru exclusive blind dinner cu inghetata Magnum, putin mai incolo va fac cadou citeva dintre secretele chef-ului care a creat cele 3 deserturi cu inghetata care se degusta la Magnumize your senses, iar acum va arat celelalte doua povesti care insotesc deserturile (am postat deja povestea desertului pe care l-am degustat eu) […]

Leave a Comment


nine × = 27


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!