smiley & next generation pop symphony

desi e veche de aproape 1 an, aceasta inregistrare face azi ocolul twitterului plecata de la diana stoleru. fara sa isi fi propus, diana face o demonstratie exemplara, din perspectiva publicului, a ceea ce povesteam aici

ador in clip, cum danseaza pe scaun instrumentistii care in conditii de muzica simfonica ar fi sobri si impunatori. sa speram ca primaria capitalei mai face si anul acesta un asemenea spectacol pentru ca si eu, ca toti cei care vad acum inregistrarea, regret ca nu am fost acolo.

3 Comments Published

14 years ago / Reply

subscriu, nici eu nu vazusem. mai mult, nici n’auzisem de eveniment..
sa mai faca, sa mergem!

14 years ago / Reply

i-or fi vazut pe astia.
http://www.youtube.com/watch?v=WWs9G-c_pcs&feature=player_embedded

orchestra pe muzica pop s-a mai vazut – dar in general pe bucati care merita- bucati care au ceva mai mult decat mana mea ocupata cu gura ta pe care solistul falseaza.
si fii atenta la viori – se uita baietii aia si rad. si ceva imi zice ca nu rad ca se bucura – am vaga impresie ca rad de cat de penibil e smaili care cere ca publicul sa cante cu el ca la un concert de la mall.
in plus bucata e atat de simpla – muzical vorbind – ca nevoia de o orchestra atat de mare nu se justifica. e doar de show.
e trist ca promovezi nonvalori gen smaili.

14 years ago / Reply

Mi-as fi dorit partea de pop a orchestrei mai jos, in asa fel incat simfonicul (viori, suflatori) sa se auda mai bine, i-au acoperit tobele. In fapt asta era partea de inedit, trebuia adusa mai in fata, orchestratia pop o auzim mai mereu. La Alex parca se aud mai bine. Dar imi plac astfel de experimente care fac apel la flexibilitate si la minte deschisa.

Multumesc pentru “descoperirea” asta. Azi am mai “descoperit” si Caro Emerald, sunt in extaz.

Leave a Comment


three × 3 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!