Sylvie Guillem la Bucuresti!!!!

asta e vestea care mi-a facut ziua minunata. de fapt, cred ca m-a bucurat pentru vreo luna.

Sylvie Guillem vine la bucuresti la intilnirile JTI.

e una dintre cele mai minunate dansatoare ever, iat-o aici intr-un solo demential

JTI Romania va invita pe 22 octombrie 2010 la „Intalnirile JTI”. De aceasta data, pe scena Teatrului National „I. L. Caragiale” Bucuresti, „Intalnirile JTI” va prezinta spectacolul „PUSH”, avandu-i ca protagonisti pe Sylvie Guillem, un simbol pentru dansul contemporan si pe celebrul coregraf si dansator Russell Maliphant.
„PUSH” este alcatuit din patru momente coregrafice, purtand semnatura coregrafului Russell Maliphant: „Solo”, interpretat de Guillem, pe muzica de chitara a lui Carlos Montoya, confera balerinei postura mandra a unui mare artist de flamenco; „Shift”, purtand semnatura solo a lui Maliphant; „Two”, un solo orbitor, care pare ca o prinde pe Guillem intr-o cutie de lumina; si „Push”, un duet care combina abilitatile acestui extraordinar cuplu.

si un fragment din ce va dansa la bucuresti

trebuie neaparat sa o vedeti, trupul ei sfideaza legile mobilitatii si ale gravitatiei, iar eleganta ei ar trebui sa fie pusa in locul definitiei cuvintului “elegant” din dictionar. pur & sofisticat.

4 Comments Published

14 years ago / Reply

incredibil..

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » Sylvie Guillem la Bucuresti!!!! bazavan.tabu.ro/2010/07/31/sylvie-guillem-la-bucuresti/ – view page – cached asta e vestea care mi-a facut ziua minunata. de fapt, cred ca m-a bucurat pentru vreo luna. Tweets about this link […]

14 years ago / Reply

Am vazut-o la Montreal anul trecut in Eonagata, impreuna cu Robert Lepage si Russell Maliphant (care a fost la Bucuresti acum vreo ohoho ani, pe la sfarsitul decadei 90, unul dintre cei mai buni coregrafi britanici contemporani). E minunata, si are un site personal original si nostim.

http://www.sylvieguillem.com/

14 years ago / Reply

Mi se pare incredibil ca vine. Am vazut-o la TVR Cultural pentru prima data si mi s-a parut fabulos ce face pe scena. Ma bucur ca vine, ma bucur mult. JTI, jos palaria.

Leave a Comment


− 3 = two


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!