Milky

el e Milky

isi cauta casa noua pentru ca parintii lui au un bebe si nu-l mai pot tine.
cine vrea sa-l iubeasca il primeste gratis. TREBUIE DOAR SA-L IUBEASCA SI SA AIBA GRIJA DE EL

9 Comments Published

14 years ago / Reply

ce privire simpatica are.. uof 🙁

14 years ago / Reply

domnii si doamnele care intentioneaza sa aiba bebe ar trebui sa aiba in vedere acest fapt atunci cand isi iau un caine. ia catselu da catselu nu e tocmai ok.

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » Milky bazavan.tabu.ro/2010/08/23/milky/ – view page – cached isi cauta casa noua pentru ca parintii lui au un bebe si nu-l mai pot tine. cine vrea sa-l iubeasca il primeste gratis. TREBUIE DOAR SA-L IUBEASCA SI SA AIBA GRIJA DE EL Tweets about this link […]

14 years ago / Reply

Auzi Cristina dar de ce nu il omorati daca tot va incurca la cresterea copilului. Are perfecta dreptate Diana. L-ati crescut pe Milky doar asa de plictiseala sau ca era trendi. Acum nu va mai trebuie si ce v-ati gandit voi, ia sa il dam afara din casa. Ce se intampla can nu mai aveti chef si de copil? Il dati? Acum vorbind mai serios. Asa ceva nu se face. Poti sa cresti un copil si cu un animal in casa. Familiile in USA pe langa copii lor exista obligatoriu si unul sau mai multe animale de casa. Nu asculta de soacra sau de mama ta, sunt femei de moda veche si habar nu au. Du-l la doctor periodic , vaccineaza-l si nu o sa ai probleme cu el.
Ce suflet ai?

14 years ago / Reply

manolo, eu nu am ciine, nici copil

doar ajut prietenii unei prietene.

14 years ago / Reply

De ce mai iau catel daca dupa aia il arunca din caruta? Ce oameni… BLEAH

14 years ago / Reply

cati ani are?

14 years ago / Reply

E tare frumos. Ce varsta are? As vrea sa l iau, desi mi e teama ca nu pot sa i ofer suficienta atentie pentru ca am un program de lucru nebun.

14 years ago / Reply

Mai este valabil anuntul?

Leave a Comment


9 − = two


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!