Cistigatori concurs Jazz in The city

Am rugat cititorii blogului sa motiveze de ce ar vrea sa mearga diseara la Sala Palatului la concertul lui Damian Draghici cu prietenii sai, Jazz in the city.

Am ales, subiectiv desigur, acesti trei cistigatori a cite 2 locuri.

Nev- pentru ca stiu la ce concert te referi si pentru ca am fost acolo si-am plecat pe la jumatate, trebuie sa-ti spun ca ai facut o meeega gafa. Asa ca hai sa o reparam☺

nev:

As vrea sa repar – daca se mai poate – o gafa cumplita, fata de un prieten, mare cunoscator si colectionar de jazz (John Surman, Garbarek, Molvaer etc.), caruia, insuficient initiata si neindraznind sa-i ofer tot jazz, i-am daruit, de 8 Noiembrie, un compozitor pe care-l credeam de muzica contemporana, dar care, in realitate, compune muzica de film. Ma simt ca si cum i-as fi daruit unui Dan Dediu putin Richard Clayderman… (Vreau doar sa subliniez diferenta enorma intre genuri, nu altceva.)
Damian Draghici si naiul lui electric ar fi un dar superb pentru prietenul meu si, poate, o probabilitate mai mica de a gresi in viitor – pentru mine, o treapta de initiere, daca vreti.
Multumesc mult de tot (stiu, e o gafa de neiertat)

Gabriela, fiul tau e minunat. ai 2 locuri la concertul care sper sa va bucure in seara asta
Gabriela:

Le-as fi vrut, ca sa-i fac o bucurie fiului meu.
Si argumentele le am in articolul acesta:

http://www.gabrielaneagu.info/2010/11/04/cum-am-ajuns-sa-iubesc-jazzul


Ella & Louis, daca a fost pusa la bataie Motzi pentru aceste bilete, e clar ca vi le doriti. Iar eu vreau sa ma joc cu Motzi.

ella & louis: 


de drag. de clipe fara stresuri inutile.
ca pun la inaintare o joaca cu Motzi

pentru restul, faceti cunostinta cu Motzi:)


Foto by Vlad Eftenie (am furat-o de pe FB)

va rog sa-mi scrieti un mail la cristina.bazavan la tabu.ro ca sa va explic cum intrati in posesia biletelor. multzumesc

9 Comments Published

14 years ago / Reply

Buna Cristina,

“noi restul” spunem felicitari participantilor la concert:), sa aveti o seara minunata cu muzica , si salutari si lu Motzi.

Toate cele bune,

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » Cistigatori concurs Jazz in The city bazavan.tabu.ro/2010/11/12/cistigatori-concurs-jazz-in-the-city/ – view page – cached Am rugat cititorii blogului sa motiveze de ce ar vrea sa mearga diseara la Sala Palatului la concertul lui Damian Draghici cu prietenii sai, Jazz in the city. Tweets about this link […]

14 years ago / Reply

Abia la ora 17 am aflat vestea. Daca stiam de la pranz, ii spuneam fiului meu sa ramana in regie si astfel ar fi putut beneficia de premiu. Daca aflam cel tarziu pe la ora 13, as fi putut sa-l anunt sa nu vina acasa la Pitesti.
Multumim pentru intentie!

14 years ago / Reply

Recunosc ca am verificat ultima oara pe la ora 12.
Oare nu ai putea redistribui biletele? Pacat ca timpul e din scurt.

14 years ago / Reply

V-am scris, dar nu stiu ce s-a intimplat cu textele mele, ramase fara raspuns. Poate am gresit undeva. Imi pare rau, daca a fost asa. Multumesc din nou

14 years ago / Reply

nu am niciun mail de la tine:(((

am dat biletele la 6 cind a venit Ela, sa le dea ea cui vrea. ca sa nu ramina la mine.

imi pare tare tare rau

14 years ago / Reply

doamna gabriela, nev, urmatoarele bilete la primul concert/spectacol la care am concurs, vi le ofer in afara concursului. imi pare tare rau.

lasati-mi contactele chiar si aici, pt ca nu aprob commenturile si le vad doar eu.

multumesc

14 years ago / Reply

Dupa ce am verificat faptul ca intr-adevar comentariul poate fi moderat si poti sa nu-l aprobi, iti scriu si datele de contact:

Gabriela Neagu
Pitesti
gabrielaneagu_ag@yahoo.com
Tel: 0748.269.491

14 years ago / Reply

Cred ca a fost ceva de vis! L-am vazut aseara la Sinteza zilei pe Damian Draghici.

Leave a Comment


eight − 1 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!