concurs: jazz in the city – 3 invitatii duble

am trei invitatii duble, 6 locuri, la concertul de miine seara Jazz in the city.

as vrea sa le dau celor care s-ar bucura cu adevarat de ele, care isi doresc foarte mult sa mearga la concert nu pentru ca e trendy, ci pentru MUZICA.

le vreti? de ce?

*
Damian Draghici se reintoarce la jazz ( cu tot cu naiul sau fermecat) intr-un concert la care participa unii dintre cei mai mari cintareti de jazz din lume. miine seara, la sala palatului.

14 Comments Published

14 years ago / Reply

Raspunsul e cat se poate de simplu : Pentru ca ne place jazz-ul 🙂 . Va fi un concert genial.

14 years ago / Reply

Eu recunosc ca nu sunt o mare iubitoare de jazz, dar m-as bucura sa am ocazia sa le fac o surpriza prietenelor mele. Doua dintre cele mai bune prietene asculta jazz “pe paine”, si as putea sa spun ca datorita lor am ascultat prima data jazz. Ar fi un cadou anticipat de Craciun de la mine pentru ele, de fapt, de la dumneavoastra pentru toate trei. Multumim!

14 years ago / Reply

Nu am o definitie a familiei, spun doar ca ea este cea care te naste,te creste, te formeaza, te sprijina, te distruge cand nu ti le ofera pe ultimele 3. Iti multumesc Doamne, pt cum sunt si ajuta ma sa nasc la randu mi o familie pe care sa n o distrug.

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » concurs: jazz in the city – 3 invitatii duble bazavan.tabu.ro/2010/11/11/concurs-jazz-in-the-city-3-invitatii-duble/ – view page – cached am trei invitatii duble, 6 locuri, la concertul de miine seara Jazz in the Tweets about this link […]

14 years ago / Reply

Buna Cristina…

Vreau o invitatie, pentru ca muzica este unul din lucrurile pe care le iubesc cel mai mult in viata.

Nai,Damian Draghici si trupa lui-suna absolut minunat.

Noapte buna,

14 years ago / Reply

Pentru ca e cea mai frumoasa muzica. Jazz-ul nu este doar muzică, este un mod de viaţă.

14 years ago / Reply

da, pentru ca imi lipseste un inceput frumos al povestii de dragoste dintre mine si jazz.

14 years ago / Reply

mi-as dori sa merg pentru ca este una dintre putinele sanse de a admira un maestru si as intra in contact cu muzica de calitate.

14 years ago / Reply

As vrea sa repar – daca se mai poate – o gafa cumplita, fata de un prieten, mare cunoscator si colectionar de jazz (John Surman, Garbarek, Molvaer etc.), caruia, insuficient initiata si neindraznind sa-i ofer tot jazz, i-am daruit, de 8 Noiembrie, un compozitor pe care-l credeam de muzica contemporana, dar care, in realitate, compune muzica de film. Ma simt ca si cum i-as fi daruit unui Dan Dediu putin Richard Clayderman… (Vreau doar sa subliniez diferenta enorma intre genuri, nu altceva.)

Damian Draghici si naiul lui electric ar fi un dar superb pentru prietenul meu si, poate, o probabilitate mai mica de a gresi in viitor – pentru mine, o treapta de initiere, daca vreti.

Multumesc mult de tot (stiu, e o gafa de neiertat)

14 years ago / Reply

Pentru ca i-as face o mare bucurie celei mai bune prietene, o fana a lui Draghici 🙂 si pentru ca ar fi o seara de vis pentru amandoua.

14 years ago / Reply

de drag. de clipe fara stresuri inutile.
ca pun la inaintare o joaca cu Motzi

14 years ago / Reply

Buna dimineata,Cristina,
Eu recunosc sincer ca nu sunt o specialista in jazz. L-am vazut in proiectul Damian Draghici & Brothers si mi-ar placea sa-l revad si in aceasta ipostaza.Am cautat informatii despre proiect in aceasta saptamana, l-am ascultat pe Damian Draghici la nai, si-mi doresc o seara de vineri cu totul speciala! Multumesc.

14 years ago / Reply

Le-as fi vrut, ca sa-i fac o bucurie fiului meu.
Si argumentele le am in articolul acesta:
http://www.gabrielaneagu.info/2010/11/04/cum-am-ajuns-sa-iubesc-jazzul/

14 years ago / Reply

Am stat si m-am gandit si m-am tot razgandit. Si nu am un motiv mai bun decat cei de mai sus. Nu vreau sa fac o surpriza vreunui prieten sau vreunei rude. Daca ma gandesc mai bine nu stiu prea multe despre jazz. La un spectacol de jazz nu am fost niciodata, iar singurele momente in care am interactionat cu genul muzical a fost in vizionarea unor filme.

As vrea o invitatie pentru ca mi se pare un moment inedit (pentru mine, personal) si unul dintre lucrurile pe care nu le-am mai facut vreodata. Cine stie, poate ma voi simti si bine. Poate voi fi impresionat. Nu stiu.

Leave a Comment


eight × 5 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!