Julian Assange vrea atentie. inainte de orice

de ce face dezvaluiri peste dezvaluiri Julian Assange?

uitindu-ma la fotografiile lui din ultimii 3 ani cred cu tarie ca face toate pe care le face pentru ca vrea atentie. isi construieste o platforma de imagine pentru ceva viitor, important. ce e acel ceva viitor e alta discutie, dar hai sa ne uitam un pic la foto.

asa arata in 2007

uitati-va la haine, atitudine, tunsoare.

*
asa arata in 2008

atitudine mai increzatoare, haine mai “puternice”

*
asa arata in 2009

parul din ce in ce mai scurt, hainele mai corporate.

*

cum arata acum?

iata fotografia pe care le-a dat-o celor de la guardian pentru ilustrarea primului interviu dupa dezvaluirile senzationale.

are deja un stilist care se ocupa de parul lui, cu siguranta si unul care se ocupa de haine.

si victoria finala?

coperta Time de saptamina acesta

viata m-a invatat ca un om care face schimbari de imagine cu participarea unui specialist, e foarte constient de impactul imaginii lui la public, de rezultatele pe care doreste sa le obtina…

inainte de orice alt efect al dezvaluirilor lui, Julian Assange vrea atentie. din acelasi motiv nu a acceptat sa-i fie platita cautiunea, e mai spectaculos cu el in inchisoare. stirile de la tv sunt mai atractive.

11 Comments Published

13 years ago / Reply

Da, ai facut o sugestie de mare importanta, ca nu iti schimbi controlat imaginea doar pentru un obiectiv pe termen scurt.

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » Julian Assange vrea atentie. inainte de orice bazavan.tabu.ro/2010/12/07/julian-assange-vrea-atentie-inainte-de-orice/ – view page – cached uitindu-ma la fotografiile lui din ultimii 3 ani cred cu tarie ca face toate pe care le face pentru ca vrea atentie. isi construieste o platforma de imagine pentru ceva viitor, important. ce e acel ceva viitor e alta discutie, dar hai sa ne uitam un pic la foto. Tweets about this link […]

13 years ago / Reply

ma rog tu poti specula despre ce crezi tu ca doreste el sa obtina dar doar atat. ce vrea el doar el stie.

13 years ago / Reply

timpul trece, omul se mai schimba si in functie de ocazie context. quentin skinner nu ar fi de acord cu interpretarea ta.

13 years ago / Reply

Assange nu face nicio dezvaluire, el este doar omul de PR pentru Wikileaks. Acesta este roul sau: paratraznet pentru cat mai multa atentie, pentru ca atunci cand atrage atentia pe el, ajuta la apararea echipei de voluntar si a retelei de oameni cu secrete.

Daca a lasat impresia de “egomaniac” inseamna ca functioneaza strategia lor de comunicare.

13 years ago / Reply

1) parul lui a variat ca lungime (2007 e la fel ca in 2009)

2) nu ti se pare normal ca din moment ce urmeaza sa fie persoana publica sa fie mai atent la cum arata decat in momentele in care nu e?

3) daca te uiti la piramida lui maslow, inafara de ultimul nivel de nevoi (la care un numar infim de oameni au acces) pentru majoritatea oamenilor cele mia importante sunt cele legate de apartenenta sociala si respect .. therefore e absolut normal. Nu conteaza atat de mult motivul, cat lucrul care il faci pentru a atinge acel motiv. Pe deoparte avem persoane de genul lui Bucurenci care face tae-bo si isi mananca mancarea bio la tv ca sa isi acopere frustrarile proprii in legatura cu imaginea lui, si mai avem in cealalta parte persoane ca Assange, care constuiesc ani de zile o entitate greu de orchestrat, investesc, planifica, si isi asuma niste riscuri foarte mari. Si ambele persoae fac ceea ce fac pentru acelasi motiv. Diferenta este in ceea ce fac.

3) ai zis ca viata te-a invatat … care viata? aia de scriitor la tabu, pierduta in superficialitate si printre forme fara fond, pentru care modul in care arata si in care se comunica sunt vitale, pentru ca altceva nu au?

13 years ago / Reply

Se pare ca o parlamentara islandeza ii tunde parul – vezi articolul din New Yorker. Speram sa oferi o idee relativ la ce ne pregateste.

13 years ago / Reply

Culmea ironiei ar fi ca cineva din spate (eventual vreo agentie guvernamentala de pe undeva) sa-l controleze pe el.

Astfel incat fix cu ce anunta el ca se lupta sa il sustina de fapt….

13 years ago / Reply

Draga mea, get your facts straight!
“British authorities were holding Assange without bail..” – denota refuzul autoritatilor de a-i oferi posibilitatea pentru a plati cautiunea.. nu ce ai scris tu acolo 🙂

13 years ago / Reply

FYI
Julian ‘WikiLeaks’ Assange Is the New Justin Bieber
http://adage.com/mediaworks/article?article_id=147546

13 years ago / Reply

Dupa parerea mea,cel care semneaza M.Scarlatescu,se apropie de adevar.E doar o incercare disperata de: divide et impera a unei tari ce nu vrea sa-si asume (cel putin pt moment)o declaratie de razboi.

Leave a Comment


nine − 8 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!