never-let-me-go-4-6e05fnever-let-me-go-4-6e05f

never let me go

mi-a fost ingrozitor de greu sa vad filmul Never let me go. e f bun, carey mulligan e incredibila, e filmat exceptional, iar detaliile de culoare din costume sunt de o finete remarcabila.

dar cu toate astea, m-am uitat in 3 episoade la film pentru ca de fiecare data am ajuns la un nivel de tensiune interioara incit ma durea stomacul.

n-as fi citit cartea daca o vedeam in librarii (romanul tradus la noi a avut titlul “Sa nu ma parasesti”) pentru ca mi s-ar fi parut un siropel de vacanta, dupa titlu. (chiar daca autorul e Kazua Ishiguro)

imi doresc foarte tare ca Mulligan sa ia Oscarul, pentru secventa in care Ruth vine si-i povesteste cum a facut dragoste cu tinarul pe care ea il iubeste. oricit de tentati ati fi sa va uitati la Keira Knightley pentru ca ea vorbeste, urmariti-o pe Mulligan. o sa vedeti una dintre cele mai incredibile intrepretari actoricesti din ultima vreme; fara vorbe, doar din expresia fetei.

de ieri the guardian are o promotie speciala, puteti descarca free pentru citeva zile audiobook-ul cu Never let me go.

3 Comments Published

13 years ago / Reply

nu trebuie sa o si nominalizeze cineva ca sa ia Oscarul?

13 years ago / Reply

Mie mi se pare o ecranizare nereusita. Cartea e mult mai profunda…

http://townportal.ro/carti/edituri-polirom/kazuo-ishiguro-sa-nu-ma-parasesti/

[…] Ieri, am aflat despre filmul “Never let  me go” , cu actrita Carey Mulligan ( Jenny, din “An Education”) , din blogul Cristinei Bazavan. […]

Leave a Comment


seven − = 2


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!