playing-guitar-1500x10001playing-guitar-1500x10001

vrei sa mergi cu mine la…

Miine seara, de la ora 19.30, Europa FM incepe o serie de concerte “live din garaj” pe care le transmite, desigur, la radio.

Primul concert din serie e cu trupa Holograf, intr-o atmosfera intima si exclusivista: nu mai mult de 100 de persoane.

Cum sunt prietena cu George Zafiu aka zaff (initiatorul acestui proiect), am obtinut 2 frumoase locuri la acest concert super exclusivist, cu conditia ca pe unul sa-l scot la concurs pe blog:)

Asa ca… daca daca sunteti fani Europa FM, daca sunteti fani Holograf, daca vreti cu mine miine seara la concert, lasati-mi un mesaj si spuneti de ce vreti sa mergeti.

Alegem un raspuns simpa … si gata…

Dat fiind faptul ca am lucrat niste multi ani la Europa FM, cistigatorul va beneficia si de o prezentare a echipei (pe care o mai cunosc, pentru ca pe unii dintre ei nici eu nu-i stiu)

Stabilim cistigatorul miine la ora 11.00. succes.

*
Later edit: am ales cistigatorul: din motive obiective, nu pot sa-i scriu numele aici, veti vedea miine, cind scriu pe blog de ce…

rezolvam via email acum:)

7 Comments Published

13 years ago / Reply

Draga Cristina,
Mi-ar placea enorm sa merg! Si as avea vreo cateva zeci de motive.Insa as fi mult mai fericita daca as putea sa ii fac cadou aceasta invitatie surioarei mele care este pur si simplu fascinata de aceasta trupa… Si ce este si mai frumos e faptul ca la cei 20 de ani ai ei crede cu tot sufletul in versurile lor, cu acea naivitate si visare care ne-ar face pe toti mai buni.
Felicitari pentru blog si pentru faptul ca intotdeauna ai impartit evenimente ca acesta cu oamenii din jurul tau :). Zi buna!

13 years ago / Reply

Stirea asta e formidabila. Am aflat si eu ieri si nu m-am abtinut sa nu observ ca au furat ideea. :))

13 years ago / Reply

Pai e simplu in acest caz George. Invita-i si pe ei la Garajul Europa FM. Ii ai la mana, nu o sa refuze. Nu? Gluma-i gluma, dar succes cu emisiunea. M-am bucurat cand Guerrilla a stimulat prin seara de luni trupele sa faca si altceva, ma bucur sa aud ca si voi aveti astfel de initiative. La cat mai multe, spre binele calitativ al muzicii de la noi!

13 years ago / Reply

Eh, ‘s dj venit in capitala din dragoste pt radio, acum am ocazia sa fiu la concert la radio! Si sa cunosc echipa! Si insotit de o DJ-ita Simpa! Sooo, pick me, pick me ;;)

13 years ago / Reply

Cristina,

Am raspuns prezent cu un mini-discurs in care am explicat DE CE imi place ” Grey’s Anatomy ” – pe care l-ai citit si la matinalul de la TVR si m-am simtit tare mandra. 🙂 Ei bine, vin si acum cu cateva motive pentru care vreau sa ma iei cu tine la Holograf unplugged:

1. Ar fi primul concert unplugged la care as asista – pana acum urmaream doar cele difuzate de VH1 ;
2. As obtine un autograf de la membri trupei, pe care ii “vanez” inca din liceu, cand veneau la “Sarbatoarea Castanelor” din Baia Mare (niciodata nu ii prindeam pentru o semnatura) ;
3. Nu vreau sa intru-n astenie de primavara 🙂 – piesele lor sunt pozitive si ritmate ;
4. M-as simti norocoasa sa fiu printre cele doar 100 de persoane prezente acolo ;

Nu pot sa neg ca m-ai ispitit sa-ti scriu si pentru ca ai promis, celui ce va castiga invitatia, ca ii vei face cunostinta cu echipa Europa FM. Asa cum ti-am mai spus si cu ceva timp in urma, eu de Cristina Bazavan am auzit prima oara la “Ora de film”, chiar la Europa FM (singurul radio FM ce exista in anul 2000 in Viseu de Sus, Maramures, dar si in Romania). Prin urmare, prezenta la concert mi-ar imbogati lista de prieteni cu trei nume:
1′. Tu ;
2′. Tare as vrea sa-l cunosc pe primul DJ de FM (n.r. Zafiu) ;
3′. Radu Constantinescu – cea mai “radiofonica” voce din radioul romanesc.

Multumesc,

Ana

[…] (al carui ras s-a auzit in direct si la Europa FM), Andrei si Andreea (la multi ani, din nou), Cristina Bazavan, Ruxa, cativa artisti din Romania (Bere Gratis, Dan Teodorescu, Alexandra Ungureanu, Keo) dar si […]

Leave a Comment


8 − = three


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!