cbcb

cum arata o zi a mea la Tabu?

“cum arata o zi a mea la tabu?” puteti sa cititi “arata” la prezent (mai stau 3 saptamini), dar si la trecut ( cu o diactritica la mijloc) din motivele stiute deja.

dar oricum ati citi ceea ce fac intr-o zi de lucru e real si ma reprezinta.

tinerii din Asociatia Oricum m-au invitat in urma cu citeva saptamini intr-un proiect special din cadrul platformei Go Mentorship: mini documentare cu oameni pe care ei ii considera talentati si care ii pot influenta/motiva pe cei din jur.

le multumesc pentru onoarea de a ma aseza alaturi de alte femei pe care eu le admir si pe care chiar as vrea sa le cunosc ( Cori Gramescu e una dintre ele, filmul cu ea il gasiti la Dragos Bucurenci pe blog)

care e argumentatia Asociatiei Oricum pentru aceasta serie de minidocumentare?

Talentul nu vine cu instructiuni de folosire. Asta au aflat pe pielea lor sute de mii de tineri care au urmat sau urmeaza scoala in Romania. Cum sa descoperi, atunci, traseul profesional care iti pune in valoare la maximum atuurile?

Cei de la Asociatia ORICUM cred ca vocatia are nevoie de un catalizator pentru a iesi la suprafata. Acel catalizator poate fi un mentor, o poveste a unui mentor, inspiratia si energia profesionistilor care au ajuns la implinire in cariera.

De aceea proiectul GOmentorship a devenit, prin conferinte, interviuri si platforma online, un spatiu de intalnire si de schimb de idei intre tineri studenti, liceeni sau absolventi si profesionisti romani care au ajuns la implinire in cariera.

si-acum, pe bune, fara aranjamente – o zi din viata mea la tabu:)

Cristina Bazavan from GOmentorship on Vimeo.

asemeni celor de la Oricum, si eu cred ca talentul nu vine cu instructiuni de folosire. dar nici nu dispare. asa ca, daca stii si simti ca ai un talent, daca ai incredere in ce faci Go for it! Urmeaza-ti instinctul, oricit de greu ar fi… sau ar parea.

7 Comments Published

13 years ago / Reply

Cat de bine si relaxat e filmuletul! imi place mult de tot.

13 years ago / Reply

Multumim mult Cristina, ne bucuram ca ai acceptat invitatia noastra!

Si Cristi Manafu a acceptat invitatia noastra de a raspandii vestea despre mini documentarele facute de noi: http://www.manafu.ro/2011/05/cum-pornesti-in-antreprenoriatul-social/

Si maine mai avem unul 🙂

[…] Cristina Bazavan tocmai şi-a dat demisia de la Tabu, avem ocazia să vedem cum arată o zi din viaţa ei ca […]

13 years ago / Reply

nu mi se pare nimic deosebit. totusi, macar nu are iz elitist.

13 years ago / Reply

simplu si frumos , ma bucur ca mai avem oameni normali in tara noastra.

12 years ago / Reply

Pare linistitor… e foarte frumos filmuletul… succes in continuare Cristina! 🙂

10 years ago / Reply

Mi-a permis să o înțeleg puțin mai bine pe Cristina Bazavan, să îi percep atitudinea și stilul din alt unghi. Sună ciudat? Posibil, dar îmi place să asociez orice citesc cu o imagine vizuală și auditivă.

Leave a Comment


9 − = seven


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!