moleculemolecule

la multi ani Molecule F!

in seara aceasta, undeva in mijlocul Bucurestiului, are loc cea mai cool petrecere a sezonului.
toata lumea buna a modei romanesti se aduna sa celebreze un an de Molecule F.

eu sunt unul dintre cei 5 bloggeri invitati speciali – de fapt, invitati special pentru a va relata in direct ce se intimpla la fata locului.

pregatiti-va pentru o seara cu multe fotografii si detalii de culise de la cea mai hot party din oras.

1. chinezu si alex mazilu au sosit deja. chinezu n-a venit sigurel, ci cu cosmin todoran.

update 2: au inceput sa vina invitatii mei 🙂 desigur ei sunt cei mai importanti pentru mine.
dar, dincolo de ei, sunt aici o multime dintre prietenii mei care lucreaza la alte publicatii sau in industria modei. cristina dragomir – designerul de accesorii e aici, cum e si kinga varga – designerul care face minuni din tricotaje – imbracata intr-o rochie bleu cu crem & maro fabuloasa. va arat curind si fotografii. trebuie sa fac rost de la alex mazilu.

update 3 m-am pierdut printre invitati. e prea multa lume pe care o cunosc:) uite o fotografie de atmosfera

madalina de la ce se intimpla doctore tocmai ce mi-a povestit ce vedete mai sunt pe aici ( e foarte multa lume si e destul de greu sa vad/vorbesc cu toti cei pe care-i stiu) : dana rogoz, adela popescu, tania budi, madalina draghici, corina barladeanu.

miine dimineata un blog mai lung si mai amanuntit. e 12.30, abia am ajuns acasa, iar miine dimineata (azi de fapt) plec la cluj sa tin un workshop.

somn lin tuturor.
siiiii LA MULTI ANI MOLECULE F!!!!!!

2 Comments Published

[…] Cinci bloggeri, din domenii diferite, au “transmis” in direct de la petrecere – Cristina Bazavan, Chinezu, AloModa, Alex Mazilu, Mladita Eu voiam sa ajung neaparat acolo pentru ca la Puma Social […]

[…] întreaga strategie de promovare a evenimentului on the spot era axată pe bloggeri. Mai precis pe Cristina Bazavan, Andreea, Daniela, Alex și subsemnatul. Care am avut locurile noastre rezervate (fotolii pentru […]

Leave a Comment


× eight = 8


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!