toma coconeatoma coconea

un supra om: Toma Coconea

Toma Coconea este unul dintre cei mai misto sportivi de care am auzit vreodata; cu o vointa incredibila, si cu acel amestec de ambitie si bun simt din care-s plamaditi eroii.

Toma Coconea participa de citiva ani la RedBull X Alps o competitie in care niste supra oameni isi propun sa traverseze Alpii in citeva zile doar in alergare/catarare si cu parapanta.

Toma Coconea este recunoscut pentru aproape 100 de km parcursi intr-o zi!!! pe munte.
si e un fel de zeu intre participantii de la aceasta competitie

faceti cunostinta cu Toma.

Trailer – Toma Coconea at Red Bull X-Alps 2011: Unfinished Business from Mihnea de Vries on Vimeo.

pe 17 iulie Toma intra din nou in competitie, il puteti urmari live pe site-ul RedBul X Alps, e incredbil ce face si, ce e si mai incredibil, e senzatia pe care tu o ai de acasa, uitindu-te cit a zburat/mers in fiecare zi: nu e un joc pe computer, sunt super oameni.
32 de sportivi care se lupta zi si noapte care sa parcurga primul 874 de km prin alpi.

O sa va tot povestesc despre acest eveniment pentru ca sunt o foarte mare fana a lui Toma Coconea. ( atit de mare, incit de la editia trecuta de Red BUll XAlps, i-am facut rost de numarul de telefon si i-am transmis personal admiratia mea pentru efortul lui incredibil)

5 Comments Published

13 years ago / Reply

cand am fost plecata acum la cliff diving, ne povestea andreea de la red bull despre el, ca e o figura out of this world. si multe alte povesti din competitiile lui si nu numai. de exemplu, ca fiind in sibiu cu un prieten, i-a spus aluia ca sa se intalneasca nu stiu unde in bv. ‘pai nu vii cu mine?’ l-a intrebat tipul. si toma i-a zis ‘nu, tu du-te cu masina, ca eu vin cu parapanta, e vantul bun’. si-asa s-a dus in bv =)

13 years ago / Reply

Din pura intamplare am zburat cu Toma anul trecut si i-am auzit povestile la inaltime. Iarasi din pura intamplare Mihnea a ajuns la mine de curand cu povestea concursului de anul asta.
Uite ce a iesit: http://www.emag.ro/toma-coconea

13 years ago / Reply

vai ce tare. promit ca promovez ideea zilele viitoare asa cum merita. bravoooo. vazusem intr-un filmuletz in care-si pregatea masina pt coechipieri ca e logo emag, dar nu stiam detaliile.
eu cred ca nu a fost intimplator ca ai zburat linga Toma. si, desigur, te invidiez . un pic:)
felicitari inca o data ca-l ajuti si -l promovezi

13 years ago / Reply

Mersi frumos pentru picul de invidie 🙂
Pe 17 iulie incepe nebunia si incepem si noi concursul zilnic de pariuri. Stay tuned 🙂

[…] un supra om: Toma Coconea […]

Leave a Comment


1 × = one


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!