lg-optimus-black1lg-optimus-black1

the little black dress & the phone for it

toti cei care ma stiu, cunosc foarte bine problemele mele cu telefonele.
in ultimul an am stricat 3, nici eu nu mai stiu cum si, vorba unui prieten, parca traiesc intr-un loop “anul trecut la festivalul de teatru de la sibiu aveai probleme cu telefonul, anul asta la fel”.

ce-i drept, n-am avut un smartphone, pentru ca am tableta, am si laptop si ma gindeam ca un telefon conectat si el la net mai mult decit un mail de urgenta, imi va bloca si putinul timp ramas liber.

asta pina cind am primit cadou un LG Optimus Black
*
mai intii ca a venit exact in ziua in care ma hotarisem sa-mi iau alt telefon (sa nu ma mai lupt cu ecranul care uita sa se mai lumineze de la telefonul precedent).

coincidenta asta m-a facut sa ma gindesc la sincronicity – momentele alea in care te intilnesti cu exact cu persoana cu care vrei sa te intilnesti, adesea are legatura cu iubirea:)

mai apoi ca in prima seara de posesiune a noului telefon, am fost cu totul si cu totul fascinata de cutia in care era ambalat, de detaliile carticelei cu ilustratii in care era incrustrat la propriu.

dupa care am facut cunostinta cu EL; e atit de subtire incit mufa de la casti, desi e dintre cele mai fine, pare Gulliver in tara piticilor in comparatie cu telefonul.
e negru si elegant si, dupa o saptamina de utilizare, m-am gindit ca seamana mult cu THE LITTLE BLACK DRESS.

noi, femeile, trebuie sa avem in garderoba cel putin o rochie neagra eleganta, de cocktail, care sa ne scoata din impas la ocaziile de 5 stele.
despre aceasta rochie eu cred ca trebuie sa fie croita perfect, dintr-un material impecabil si trebuie, intotdeauna, asortata cu bijuterii foarte fine.

de ce? daca mergi intr-un loc in care dress code-ul e little black dress, singura ta sansa sa fii remarcata este sa fii impecabila.
asa e si cu telefonul pe care-l ai. intr-o mare de smartphone-uri negre, slim, elegante e cel mai bine sa-l ai pe cel care e impecabil.

de cind am LG Optimus Black toti prietenii mei care “fac cunostinta cu el” exclama: ce elegant e!… si e mai subtire decit orice alt telefon!

*
si nu, nu-mi ocupa si mai mult timpul. ba chiar deloc. am citit 2 carti pe el:)
*
multumesc frumos pentru cadou, mi-ati facut viata mai usoara. la propriu

Leave a Comment


six − = 4


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!