Slide5Slide5

with or without you

ieri am descoperit la alex traila asta

apoi mi-am remintit de asta

diana iurkiewicz a preluat pe pagina ei de fb cello2 si sid stefanescu a comentat adaugind asta

apoi a mai adaugat si asta

*
oare cite versiuni exista de la with or without u?

un cintec care a fost subiectul unei mari dispute in trupa u2 pentru ca bono voia sa-l faca, restul trupei il considera prea siropos.

si cit de mare trebuie sa fie bucuria unor muzicieni cind vad ca multi alti artisti simt nevoia sa dea chip emotiilor lor prin acelasi cintec?

Through the storm we reach the shore
You give it all but I want more
And I’m waiting for you

8 Comments Published

13 years ago / Reply

gestul lui bono din ultimul video postat, e un semn de generozitate imens. am vazut concertul inregistrat, la tv, acum multi ani. mi s-a facut pielea de gaina atunci, eram mai tanara, si mult mai indragostita de bono. 🙂 in timp, nu cred c-am intalnit un cantec de dragoste mai frumos. cu tot siropul care se scurge din el, si acum mi se face pielea de gaina cand ma uit la inregistrarea asta.
si la toate variantele care exista in lume la with or without you, am adaugat varianta mea. e pitita undeva intr-un folder, o ascult din cand in cand. toata lumea ar trebui sa aiba o varianta proprie la cel mai frumos cantec de dragoste din lume pentru ca toata lumea trebuie sa fi trait cea mai frumoasa poveste de dragoste din lume.
http://www.youtube.com/watch?v=43AlFoFHL6g

13 years ago / Reply

stii sa cinti? ce simpaaa! sa -mi trimiti o inregistrare, doar pt mine, nu o fac publica daca nu vrei:)

si mie imi da fiori gestul lui bono… cred ca suntem o lista luuuunga de femei in aceasta situatie:)

13 years ago / Reply

http://www.youtube.com/watch?v=rYw9E0bW9RE mie imi place si asa. 🙂

13 years ago / Reply

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai cum e… dementiala

13 years ago / Reply

Iti citesc blogul dar nu comentez niciodata,insa acum nu ma pot abtine pentru ca asta a fost melodia de la nunta noastra(n-am vrut vals,am vrut ceva altfel,iar melodia asta are de toate in ea).Iar astazi se implineste chiar un an de atunci :)Multumim 🙂

13 years ago / Reply

un domn destept zicea ca minunile sunt intimplari obisnuite cu un “timing” perfect.

a fost un “timing” perfect pentru o urare de La multi ani cum nu te asteptai.

sa va fie bine, sa fiti fericiti si sa va faceti multe amintiri frumoase; din intimplari obisnuite sau din intimplari cu “timing” perfect.

13 years ago / Reply

a fost o vreme cind imi incepeam ziua cu acest videoclip cu Bono si nu am fost indragostita de el dar si acum ca de fiecare data cind il vad /ascult ma trec fiorii si imi dau lacrimile…da este un cintec de dragoste dar eu cred ca e mmai mult decit atit..exprima cred ceea ce simte fiecare artist cind se exaprima pe scena adica trebuie sa dea totul si nu poate exista de multe ori nici cu noi nici fara noi…si de fapt cred eu ca spune mult, mult mai mult decit despre iubirea dintre 2 oameni…Multu Cristina

Leave a Comment


two + = 7


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!