happy-childrenhappy-children

un vot poate schimba viata unui copil

de foarte multe ori am condamnat campaniile pe Facebook cu clauze pentru flori, furnici, oameni, delfini sau cine stie ce politici. mi se parea (inca mai cred asta) ca e o prostie sa dai like la o cauza si sa simti ca ai facut o fapta buna, cind de fapt tot ce ai facut a fost sa-ti linistesti tu sufletul, amagindu-te…

astazi am un exemplu contrar: cu un singur vot- al tau- se poate schimba viata unui copil. de fapt viata a 16 copii. toti cu autism.

ei fac parte dintr-un proiect care, daca are voturile noastre, poate cistiga finantare si fiecare dintre acesti copii poate fi reintegrat in sistemul scolar (30 de cadre didactice din scoli si gradinite vor fi implicate in proiect).
eu stiu de el de la ana maria ciobanu, care a scris pentru tabu, unele dintre cele mai frumoase povesti pe care le-am publicat si am incredere deplina in ea.

cum procedati?

Daruiti 2 minute din viata voastra pentru a va crea un cont si a vota, la sectiunea Bucuresti, proiectul Copiii cu Autism merg la scoala.Sigur, confirmarea emailului poate fi enervanta, dar inseamna atat de mult.


momentan proiectul se afla pe locul 9, el trebuie sa adune cit mai multe voturi pina la 30 septembrie. primele 10 proiecte primesc finantare intr-un proiect de grant-uri Raifeissen

hai votati. e pentru prima data cind noi doar “facem click” si altcineva plateste. mai exact da o finantare: Raifeissen.
VA ROG.

One Comment Published

[…] trecut va povesteam despre Asociatia Invinge Autismul si va invitam sa-i votati ca sa cistige o bursa Raiffeisen; au cistigat-o (si gratie voturilor […]

Leave a Comment


3 + eight =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!