Girl_Money_PoolGirl_Money_Pool

BANI VS ZAMBETE

In ultima perioada vad si simt din ce in ce mai multi oameni care isi doresc sa se schimbe. Eu sunt unul dintre ei si ma fascineaza sa-i (ma) privesc.

Ori sunt eu zen si vad numai lucruri frumoase in jurul meu, ori oamenii incep sa iubeasca mai mult.

M-am surprins zilele astea inconjurata de frumos. Un frumos pe care nu-l stiam pana acum…zambete sincere si calme, culori vii, ganduri bune, decizii importante.

De cateva zile sunt cu banii pe minus si este prima data cand nu simt fiorul acela rece in inima, la gandul ca nu mai am bani. Stiu ca ei vin si se duc si mi-am dat seama ca in loc sa-mi consum energia pe “cum sa fac bani” mai bine o investesc in mine si in ce ma face sa ma simt bine.

Nu stiu din ce voi face bani. Nu am deocamdata de lucru…deci nici un venit stabil, dar nu-mi pasa. Sunt sigura ca o sa pot sa fiu la fel de fericita si fara sa cheltui si stiu ca in momentul in care trebuie sa vina, vor veni.

Ma gandeam, daca pentru o zi, fiecare om, ar incerca sa uite de BANI si daca ar incerca sa se bucure de tot ce poate face fara BANI, oare ce fel de oameni am vedea pe strada?

*
Ioana Blaj este actrita , masterand in Arta Actorului la UNATC

5 Comments Published

13 years ago / Reply

Mult mult mai fericiti, cred eu!!! Banii o sa vina atunci cind nu te gindesti la ei si nu-i astepti…cind nu astepti primesti si primesti de la cine nu te astepti!!!

13 years ago / Reply

si eu cred la fel 🙂

13 years ago / Reply

Banii iti aduc o anumita stabilitate si confort insa atunci cand lupti din greu si cu orice pret sa ii castigi constati ca nu mai ai timp sa te bucuri de micile lucruri care iti aduc zambetul pe buze…

13 years ago / Reply

cred ca stabilitatea depinde doar de noi. nu putem pune in spatele “banilor”, care sunt ceva material, ceva ce tine de interiorul nostru..parerea mea 🙂

13 years ago / Reply

sunt de acord cu tine, Ioana, securitatea adevarata este in noi si avem acces la ea in orice moment. a fii bine cu noi insine e de o mare valoare.banul nu este nici bun nici rau, are o valoare neutra,este un instrument, depinde doar de noi atitudinea pe care o avem.La multi ani!

Leave a Comment


3 × seven =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!