BookshelfBookshelf

de ce cred in…

de ce cred in booktopia.ro?

am fost ieri la Gaudeamus la lansarea retelei sociale dedicata oamenilor care iubesc cartile si-am povestit despre “de ce cred eu in Booktopia”

– cred ca Booktopia ar putea sa ajunga un fel de cinemagia sau imdb pentru carti. un reper popular pentru decizia de a citi/cumpara o carte. o comunitate libera si deschisa care crediteaza cu bun simt cartile, scriindu-si parerile sincere si “pure” – neafectate de sisteme de gindire sintetice

– cred ca Booktopia ar putea fi un loc de intilnire pentru cei care au disciplina cititului, un loc de schimb de idei si de bucurii.

astept sa va inscrieti in Booktopia pentru ca sunt curioasa ce carti veti alege pentru raftul vostru virtual. si ce fotografii pentru profil. (eu am ales coperta cartii Corectii)

mai jos un mesaj pe care l-am inregistrat impreuna cu cei care au creat site-ul Booktopia din care o sa aflati de ce vecinii mei in Booktopia vor fi Mihai Morar si Mihai Dobrovolchi:)

3 Comments Published

13 years ago / Reply

Nu e prima incercare de acest gen la noi, dar sper sa reuseasca, desi ii va fi cam greu.
“Un facebook pentru carti” este insa o sintagma prea mare pentru o idee care abia inmugureste 🙂

[…] că tot s-a făcut mare tam-tam online zilele trecute despre lansarea Booktopia, o altă rețea socială destinată cititorilor pasionati din Romania, se cuvine să amintesc că […]

13 years ago / Reply

Cristina, iti multumim mult pentru participare!
Jovi, mecanismul de interactiune in retea este similar principiilor dupa care functioneaza Facebook, poate de aici si asocierea. Orice incurajare ne ajuta, multumim!

Leave a Comment


seven × 9 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!