cp0cp0

secvente din New York

ieri am trecut pe linga cladirea Dakota, casa in care au locuit o multime de oameni cu renume (Lauren Bacall, Leonard Bernstein etc) si care e celebra pentru ca aici a locuit si John Lennon (Yoko Ono inca mai locuieste aici), dar mai ales pentru ca la una dintre intrari a fost omorit.

e chiar linga Central Park ocazie cu care am facut si o scurta plimbare. in partea aceasta de parc am gasit pentru prima data si bancute cu mesaje pozitive…

(stiti placerea mea de a descoperi mesajele – si oamenii din spatele inscriptiilor – de pe bancutele din Central Park, am mai scris de multe ori despre asta.)

iata citeva mesaje minunate

dorinta mea- cunoscuta printre prieteni – e ca dupa ce eu nu voi mai fi, sa fie o bancuta in parcul de linga gradina icoanei cu numele meu, ascuns undeva. sa stea oamenii si sa citeasca in liniste, linga mine.

***
daca la Bucuresti sau oriunde alta parte din lume (in care nu e un festival de film in desfasurare) intilnesti un om care seamana cu Steven Spielberg, zimbesti si treci mai departe cu gindul: “ce noroc pe omul asta”.

daca il intilnesti in New York, de exemplu, te holbezi la el pina incepe el sa zimbeasca si trece mai departe.

ieri, in Union Square.

2 Comments Published

12 years ago / Reply

Banca mea preferata din Central Park este cea cu o placuta pe care e scris “Will you marry me?”
M-am asezat pe ea din intamplare si inca ma mai intreb daca a fost parte din vreo scena de film? Cred ca aici e locul in care pot sa pun public intrebarea…

12 years ago / Reply

eu zic mereu ca NY – de fapt central park si greenwich village (ca restul nu ma incinta pt ca e prea aglomerat) – e locul unde m-as putea indragosti.

ma si ajuta faptul ca de fiecare data imi mai cere cineva nr de telefon – prin magazine, cafenele:))

Leave a Comment


three − = 1


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!