lion fishlion fish

barcelonokia for 4, part 2

aventura Barceloneza cu Nokia N9 si simpaticele Cristina ChipuriciDenisa BargauMiruna Siminel a continuat ieri cu jambon, pesti, ciocolata si… sex.

hopaaa. acum sigur v-am facut sa cititi pina la sfirsit:)

*
am inceput cu La Boqueria unde ne-am plimbat printre rafturi cu jambonul de la vacile lumii. plus carnurile, brinzeturile pamintului. plus scoicile si racii din adincurile marilor.
am mai fost in piata asta si mereu imi vine sa intreb: cum naiba au reusit oamenii astia sa faca punct turistic dintr-o piata? adica vii si te uiti (ma rog, si cumperi) la mincare ca intr-un muzeu, ca si cum in tara ta ar fi foamete si n-ai mai vazut asa ceva.

ma rog, si ma mai gindesc ca suntem singura capitala europeana care nu avem o piata de peste. (dar asta e un detaliu)

***
(am foto din piata cu pasiunile vinzatorilor, cum isi umanizeaza ei locul de munca, in functie de educatia si personalitatea lor. le postez cind ajungem acasa)

***

eu si cu cealalalta Cristina am bifat si Acvariul, unde m-am distrat foarte tare remarcind ca marii designeri de fashion copiaza grandios din … natura.

ca sa intelegeti iata un exemplu.

lionfish vs Chanel vintage

pestele asta era plin de dantele si f f gonfrat. ma rog, era si f rau, era un peste veninos, dar cind il vedeai plutind printre ailaltii ziceai ca e un peste Couture.

***

printre obiectivele zilei de ieri am bifat si muzeul ciocolatei… desigur aveau un magazinas cu suveniruri la iesire si am plecat cu… marmelada de ciocolata cu portocale.

***
pe drumul catre casa noastra temporara, dupa o escala unde ne-am intilnit cu niste tapas si (eu) cu un vin rosu, am inceput sa vorbim despre diferentele intre generatii. de aici si pina la povesti in care sa apara cuvintul “sex” n-a mai fost decit un pas. dar povestile-s pentru noi patru.

Ce se intimpla (vorbeste) la Barcelona, ramine la Barcelona.

***
suntem la Barcelona la invitatia Nokia N9, iar postarile noastre in spatiul virtual sunt realizate cu sprijinul Vodafone.

2 Comments Published

12 years ago / Reply

Hehe, gandul cu pestii… Asta vara am facut snorkelling in reciful de corali… si ma uitam uimita la pestii aia cu imprimeu colorat, culori naucitoare, niste asocieri splendide in mii de variante… si ma gandeam ca daca stai o data sa copiezi pentru materiale vreo 20 de pesti iti iese o colectie splendida de materiale…:)))
N-am marturisit atunci pentru ca mi s-a parut un gand cam defect, prea fashion-victim 🙂

[…] cum am mai spus, Nokia m-a trimis, împreună cu Cristina Bazavan, Cristina Chipurici şi Miruna Siminel, într-un photo-trip cu Nokia N9 la Barcelona, fără […]

Leave a Comment


4 − three =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!