bestfest1bestfest1

La Bestfest pentru mine a fost Christmas

text de Catalin Anchidin

Nu îmi place vara și toată lumea știe despre mine acest lucru. Nu știu dacă faptul că am fost născut iarna are legătură sau nu cu conflictul meu direct cu căldura dar clar nu mă simt cel mai bine în această perioadă a anului.


Sunt doar puține momente în care admit că mă bucur că e vară. Unul dintre ele: Bestfest. E festivalul în care m-am îndrăgostit de Roisin Murphy, am cântat până am răgușit la Kaiser Chiefs, am dansat până la epuizare la The Killers sau am stat stană de piatră fascinat de Moby. De fiecare dată în primul rând.

Anul acesta cei care m-au făcut să mă prind de gard, și să stau lipit de el de pe la 8 jumătate seara (deși concertul începea la ora 00:00) au fost nordicii de la Royksopp. Și a meritat. Svein Berge, Torbjorn Brundtland și Anneli Drecker au făcut de departe cel mai tare show pe scena Bestfest 2012.

Atmosferă electro, lumini senzaționale, ritmuri demențiale, costume incredibile și un live de excepție, acestea au fost elementele cu care Royksopp a vrăjit publicul. Apariția solistei, Anneli Drecker, era de fiecare dată o nebunie: o voce puternică, mișcări senzuale și outfit-uri de senzație.

Au fost trei bis-uri, din care unul sunt mândru că s-a întâmplat și datorită pancartei mele Vodafone pe care scria “We want more” și pe care Torbjorn Brundtland a remarcat-o și a venit mai aproape să o citească.


Abia aștept să văd line-up-ul de anul viitor când aș vrea ca vara să-mi fie făcută mai suportabilă cu Bjork 🙂

***

Catalin Anchidin este Special Events Coordonator Parada Film, Corporate Relations Manager NexT FILM FESTIVAL

Leave a Comment


9 − = four


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!