pozapoza

concurs european de design – participa!

anul asta cind m-am mutat in casa mea simpatica, aproape de centrul vechi, primul lucru pe care l-am adus a fost aparatul de cafea NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo (Piccolino cum ii spun eu) care face cel mai bun capuccino din lume. (nu se poate sa nu stiti aparatele mici de cafea care arata ca un pinguin…)

nu-mi facusem inca planurile cum voi aseza lucrurile, nici nu terminasem de impachetat din casa mea cea veche, dar Piccolo isi gasise loc: pe o policioara in bucatarie intre aragaz si frigider. fara cafea, viata mea in noua casa ar fi fost mult mai complicata. la fel, aranjarea obiectelor prin casa.
de atunci, au trecut luni cam cit ii trebuie unui copil sa vina pe lume si Piccolo e in continuare copilul meu preferat – una dintre sursele care-mi alimenteaza inspiratia.

de-a lungul anilor, muncind intr-o zona creativa, am dezvoltat teorii intregi despre inspiratie si care sunt elementele care o tin in viata.
de exemplu… inspiratia e o fiinta foarte ciudata. sigur are suflet – e vie, are o personalitate puternica – uneori e chiar diva, as zice – si se imprieteneste cu o multime de lucruri frumoase.
cum ar fi cafeaua. chiar ma gindeam ca as putea transforma cafeaua in parfum si-as putea ramine imbracata doar in aroma ei…

v-ati gindit insa vreodata ca voi ati putea face ca licoarea magica care ne inspira, cafeaua, sa fie asezata intr-un cadru cit mai original, practic sa fiti voi sursa inspiratiei pentru… cea care ii va inspira pe altii? sa fiti prezenti in casa cuiva, mereu, in timp ce-si ia cafeaua si sa-i aduceti zimbetul pe buze, mai ceva ca efectul licorii magice?

zilele astea se desfasoara un concurs international legat de aparatele NESCAFÉ® Dolce Gusto® si inspiratie si cred ca ar trebui sa stiti detalii despre el.

daca va pricepeti la design, daca sunteti creativi, daca va place sa priviti lumea altfel, dar va place si sa-i bucurati & inspirati pe altii, e momentul sa-i faceti hainute noi fratelui mai modern, dar la fel de simpatic al lui Piccolo, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Melody 3.


NESCAFÉ® Dolce Gusto® provoaca persoanele inventine, tinerii designeri si artisti sa creeze un design neconvenţional pentru noul model de aparat NESCAFÉ® Dolce Gusto® Melody 3 in competiţia europeana EURO Design Contest! Castigatorul competiţiei din Romania va merge la finala de la Milano, iar doua dintre creaţiile europene castigatoare vor fi reproduse in ediţia limitata Melody® si vor fi disponibile in magazine in vara 2013!

stiu sigur ca printre cei care citesc aceste rinduri se va afla cistigatorul din Romania, pentru ca ca sunt oameni foarte creativi care citesc aici.
nu ti-ar placea sa fii tu? sa vezi in magazine un aparat de cafea al carui design a fost creat de tine? sau sa mergi la Milano sa intilnesti designeri minunati?

detalii despre concurs gasesti aici . iti poti inscrie lucrarile (e vorba de personalizarea carcasei aparatului) pina pe 14 octombrie.
anunta-i pe prietenii tai creativi sa se inscrie in competitie. Hai sa avem cele mai frumoase propuneri din toata Europa, stiu sigur ca putem fi cistigatori.

Succes!

One Comment Published

[…] concurs european de design – participa! […]

Leave a Comment


3 + two =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!