skyfall-bond-vidskyfall-bond-vid

cum i-am intilnit pe fratii lui James Bond

din motive de oboseala azi am fost consemnata in casa. la un moment dat au sunat la usa frumuseii astia

(ma rog aratau mai bine dar m-am emotionat cind le-am facut poza)

mi-au adus un plic si o valiza. daca rezolvam ce era in plic, puteam deschide valiza. mesaj de la James Bond.

nici nu stiti de cite ori am anuntat eu pe facebook ca abia astept filmul asta

deschid plicul, o foaie alba alba si-o lanterna mica mica.
haida de…

invirt lanterna pe toate partile, o aprind si… lumina albastra. pusa pe hirtie rezulta ca scrie “top secret” si ca sunt selectata de james bond pentru o misiune Heineken. ca sa aflu detalii trebuie sa deschid valiza si era mentionat codul valizei .

am setat codul, dar n-am deschis inca valiza. mai stau si mai visez, daca mi-a scris Daniel Craig ceva? daca Severine aia frumoasa imi vinde vreun truc ?

vad la domnul Vlad Petreanu ca a primit invitatia la film, dar eu stiu sigur ca sunt mai speciala. mai ales ca locuiesc linga valiza aia mare din centru vechi pe care daca o deschideti – adica daca-i aflati cifrul – puteti sa o intilniti in carne si oase pe Bond Girl Severine.

ca sa aflati codul trebuie va plimbati prin centru vechi si rezolvati niste chestiuni demne de James Bond, ca nu e asa simplu sa intilnesti o Bond Girl intr-o excusie la londra cu super experienta Bond…

am zis ca desfac valiza miine dimineata poate, cine stie, pina miine ajunge in ea nr de telefon al lui Daniel Craig.

***
intreaga nastrujnicie e pusa la cale de Heineken – cu ei te duci sa o intilnesti pe Severine – ca parte a campaniei de promovare a filmul nou cu James Bond, Skyfall. va puteti juca si pe facebook sa rezolvati quiz-ul lui Bond ca sa deschideti valiza, intr-o aplicatie f f simpatica.

P.S. doresc sa se consemneze ca eu am fost singura care i-am fotografiat pe fratii lui James Bond. toata lumea a fotografiat valiza, dar eu am dat simpatic din gene si … am dovada. rezulta ca sunt foarte potrivita pentru o Bond Girl!

3 Comments Published

11 years ago / Reply

Imi plac filmele cu Bond pentru ca sunt foarte entertaining si… de fiecare data cand ies de la unul ma simt un fel de superhero-lady. As face curse nebunesti cu masina, as escalada pereti, as face diving, as utiliza toate device-urile de spion si n-as ezita in fata multor alte chestii din astea necotidiene 😀

Daniel Craig mi s-a parut initial o alternativa bruta si mai nestilata fata de gentlemanul Brosnan, dar vazand filmul am constat ca it’s not bad at all.
Si mai e ceva: I’m craving his Aston Martin in timp ce my guy is craving his BMW R1200 C (motocicleta), deci e un film pt toata familia 😀

Asa ca, dupa conversatia asta intre gagici :), go out there and be a Bond girl! 🙂

11 years ago / Reply

nici mie nu mi-a placut Craig cind l-au anuntat drept noul Bond. intre timp mi se pare ca “l-au spalat”:)

[…] dintre surprizele plăcute a cărei execuție am admirat-o. Fie că a fost înmânată de niște tineri arătoși sau primită direct, servieta a intrigat și a impresionat plăcut. Acum mă bucur să am și eu […]

Leave a Comment


3 × seven =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!