picsay-1351158150picsay-1351158150

My secret moment in apartIKEA si o stire in premiera mondiala

am facut curatenie in fotografiile din telefon si asa am ajuns la aceasta foto

 

cind am trait pentru o saptamina in apartIKEA am avut putine momente doar pentru mine. unul dintre ele a fost simbata dimineata, in ziua de dupa party-ul de inaugurare (cind prietenii au venit sa vada cum am decorat casa).

ei bine, in dimineata aceea, m-am rasfatat pe limba mea. aveam de la Philips un televizor minunat (pe telecomanda , in spate, era tastatura de computer si televizorul se putea transforma in computer) si mai aveam si genialul sistem de sunet Home Cinema (cel care se aude de parca ai fi la un concert).

asa ca mi-am facut floricele si m-am uitat la un spectacol de teatru dans cu James Thierree. era ca si cum as fi fost in sala de spectacol. pe James l-am cunoscut cind a venit in Romania cu spectacolul Raoul (absolut genial) si de atunci am toate show-urile lui:)

**

de atunci am fost la Roma, l-am vazut pe Akram Khan (alt coregraf/dansator magic pe care-l iubesc) si am aflat ca Akram si James vor lucra impreuna.

cred ca dau informatia in premiera mondiala (cel putin eu n-am gasit-o pe nicaieri).

la anul, Akram Khan , James Thierree si dansatorul de flamenco Israel Galvan incep repetitiile pentru un spectacol axat foarte mult pe miscare, nu pe teatru dans cum ne-au obisnuit Akram si James

despre Akram Khan si James Thierree am scris de multe ori (aici o colectie a articolelor despre Akram, iar aici despre James), iata-l insa si pe Israel Galvan intr-o secventa dintr-un show ca sa intelegeti cam cit de spectaculoasa va fi noua lor productie.

3 Comments Published

11 years ago / Reply

Cristina, esti un izvor curat si bun pentru tot ce’i mai Frumos!
Multa seva imi trag de la tine!
Alta desvcoperire Bazavanistica! Multumesc!

11 years ago / Reply

tu ca o printesa ce esti, faci complimente frumoase…
s-a nimerit sa aflu vestea asta, pt ca a zis-o Akram Khan la Roma cind eram la 2 pasi de el si nu puteam sa o tin doar pentru mine:)

11 years ago / Reply

Frumos…poate inspira pe cineva de la JTI;)

Leave a Comment


7 − = five


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!