andrei leonteandrei leonte

2 prieteni din finala X Factor de anul trecut

cum mai sunt doar citeva zile pina la finala X Factor si tot vad promo-uri cu ce va fi in show-ul care inchide sezonul 2, mi-am amintit de secventa asta.

2 prieteni in finala X Factor (prieteni de-ai mei, ei abia atunci s-au cunoscut; eu ii stiam separat dinainte si mi s-a parut minunat ca tocmai asa a fost imparteala duetelor in show) si un moment de maxima generozitate artistica din partea lui Tudor.

eram la New York anul trecut cind a fost finala X Factor si, dupa ce a fost cintecul asta in show, am primit zeci de mesaje de la prieteni: Leonte o sa cistige.

apoi, gasca de fete care a avut grija sa-i faca o campanie ca la carte pe net, m-a anuntat ca e cistigatorul.

nu stiu daca anul asta vor fi artisti care vor cinta cu finalistii, dar daca da, mi-ar placea sa aiba generozitatea lui Tudor Chirila – sa se gindeasca cum sa-l puna in valoare pe concurent.

stiu insa ca niciunul dintre concurentii de anul acesta nu are sustinerea lui Andrei Leonte – care a iesit din concurs cu aproape 30.000 de fani pe pagina lui de FB facuta in timpul show-ului. dar despre strategiile lor ( de anul trecut si de anul acesta) am sa scriu dupa show.

p.s. cu Andrei Leonte ma (re)vad duminica pentru ca-mi petrec toata ziua la Castel Films unde va fi finala XFactor Sezon 2, iar el va cinta in gala. am vazut si gala 2 (cred) impreuna, din gradene, cind mi-a povestit ceva care m-a surprins. “aplauzele ritmate ale spectatorilor din timpul cintecului, te incurca mult pe scena, pentru ca , cel mai adesea, nu sunt pe ritm”

4 Comments Published

10 years ago / Reply

Mi-ar facea placere sa fiu in public,ca anul trecut,dar pt ca nu sunt din Bucuresti numai stiu daca la finala acestui sezon vor mai fi puse la dispozitie autobuze..ma gandeam ca poate stiti mai multe si ma puteti ajuta. In speranta unui raspuns,Bianca,o mare mare mare fana Andrei Leonte 🙂

10 years ago / Reply

am sa intreb si revin cu un raspuns

10 years ago / Reply

Huh,sunt nerabdatoare..multumesc anticipat :*

10 years ago / Reply

De nici unul din concurentii de anul acesta nu imi place asa cum mi-a placut de Andrei,anul trecut. Au voci bune dar nu transmit emotia pe care a transmis’o Andrei.

Leave a Comment


− 4 = three


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!