Bruno Mars - FB promoBruno Mars - FB promo

Bruno Mars exclusiv in Zonga

mi-am tot promis sa scriu despre cum in Zonga – cea mai mare colectie de muzica online de romania – este in avanpremiera in exclusivitate pt steaming online noul album Bruno Mars, “Unorthodox Jukebox”.

miine albumul se lanseaza oficial in toata lumea, dar daca esti fana si esti foarte curioasa sa stii care sunt cintecele din album le poti asculta aici.

*

eu folosesc acest prilej ca sa remarc cum se fac business-urile la scara mare, poate invata si ai nostri ceva din asta.

dupa ce casa de discuri a lui Bruno Mars a agreat ca Zonga sa detina in exclusivitate pentru o saptamina inainte de lansare , dreptul de a pune in steaming online piesele de pe album, pe pagina de facebook a artistului a aparut un mesaj personalizat – in romana – pentru fanii lui romani.

vorbim de o pagina de facebook cu peste 28 de milioane de fani, dintre care probabil citeva zeci de mii (poate sute de mii) romani. iar managementul artistului a decis ca e bine sa existe un mesaj in romana.

mesajul il gasiti aici, impreuna cu multele comentarii amuzante ale romanilor socati ca exista vorbe in limba lor pe pagina lui Bruno Mars.

dincolo de distractia romanilor, intimplarea vorbeste despre profesionalism si atentie la detalii intr-o meserie in care esti deja sus. foarte sus.

One Comment Published

12 years ago / Reply

Oricum ai da-o, Pyuric rullz ! 😀

Leave a Comment


7 + three =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!