Hillary-ClintonHillary-Clinton

oamenii nu-s de fier

in octombrie anul trecut, Time avea un cover story despre Hillary Clinton din care intelegeai programul ei infernal ( in aceeasi zi parcurgea ambele coaste ale americii si avea intilniri de care depindeau milioane de oameni, iar intre ele stabilea detalii care fac ordine in zonele de conflict ale lumii).

era cumplit programul ei.

imi aduc aminte ca am remarcat asta si cind i-am citit biografia, scrisa de unul dintre jurnalistii care au dezvaluit cazul Watergate, Carl Bernstein…

***

azi la stiri am aflat ca Hillary Clinton e in spital pentru ca are un cheag vascular care ii pune in pericol viata. a lesinat in urma cu citeva saptamini si, peste doar citeva zile, a anuntat ca se retrage din functia de secretar de stat pentru ca vrea sa se relaxeze si sa aiba viata privata.

***

era o fotografie in Time anul trecut care mi s-a parut geniala. intr-un avion militar, Hillary Clinton la masa cu un teanc de hirtii in fata , cu telefonul dind un sms, iar in spatele ei o armata de oameni care forfoteau cu diverse treburi.

vorbea despre organizarea ei, despre disciplina si despre ritmul cumplit in care traia.

***

si uite asa, dintr-o stire care e aproape banala  descopar inca o data ca oamenii nu-s de fier. si ca orice efort major, orice lucru care  pare imposibil de realizat de muritorii de rind isi ia pretul lui din corpul si mintea celui care l-a dovedit.

2 Comments Published

12 years ago / Reply

Chiar dacă îmi pare incredibil știu că este adevărat ce ai scris tu aici. Iar la preț câteodată este dublu în funcție de ce ai reușit să faci și cât de complex este lucrul făcut.

12 years ago / Reply

Si totusi…cu doua saptamani inainte de alegerile din state, aflasem dintr-o sursa americana ca nu numai Hillary , ci intregul “grup” razboinic va fi schimbat dupa alegeri …asa s-a si intamplat. Cum iti explici? 🙂

Leave a Comment


× 1 = seven


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!