bale_abale_a

Christian Bale – un om bun


iubesc oamenii care isi folosesc notorietatea ca sa le faca bucurii nepretuite altora.

Christian Bale e unul dintre acestia.

agentul lui i-a spus ca un copil de 8 ani, Zack, din Seattle, crede ca poate sa invinga leucemia pentru ca e Batman. si ca pe pagina lui de facebook s-a pozat in costum Batman. ce-a facut Bale?

a cerut numarul de telefon al familiei copilului si l-a sunat in spital. va imaginati bucuria copilului? si cite zile o sa se gindeasca cum a vorbit el cu Batman la telefon, trecind mai usor peste tratamentul greu pe care-l face?

mintea umana e cel mai spectaculos si mai puternic lucru, iar oamenii care-i motiveaza pe altii sa-si depaseasca limitele, cred ca sunt ingerasi pe pamint. l-am iubit tare pe Bale pentru asta

mai jos conversatia cu pustiul – de aproape 10 min – adica n-a fost una de complezenta.

se aude greu asa ca iata citeva dintre lucrurile pe care Bale i le spune copilului

“I don’t know if you can hear it in my voice, but I wasn’t born in America. I was actually born in a country called England. A lot of people tell me that Seattle is a lot like England, because it’s kind of rainy.”

“The whole point of the movie is anybody can be Batman. Anybody can be as strong as that and help people and put good out into the world.”

“The evil Bane …even though he was not a good guy in the film, the man who played him is a very good guy. I’ll tell him…and the director as well. He loves to hear when I speak to someone who is a big fan of the movies. It makes us all so happy.”

6 Comments Published

11 years ago / Reply

una dintre cele mai mișto știri pe care le-am citit vreodată a fost cu johnny depp care s-a dus îmbrăcat în jack sparrow la spitalul unde fusese operată (cu bine) fiică-sa. și unde a stat câteva ore printre copiii de acolo. story-ul era fabulos. nu mai găsesc decât detalii vagi pe net.

și a mai făcut o dată treaba asta, într-o școală. îi scrisese o puștoaică: http://www.youtube.com/watch?v=s1XEHUjh99g

bine, mulți zic că ăsta e doar marketing. o fi, dar e un marketing mișto. cu față umană.

11 years ago / Reply

exact. daca ar fi asa tot marketingul, sa faci bucurii de care-si vor aminti toata viata niste copii (sau oameni in toata firea) ce frumos ar fi

11 years ago / Reply

Bale nu e la prima abatere, și nici Depp. După masacrul de la premiera ultimului Batman din Aurora, Bale a mers și a vizitat tinerii răniți la spitalul local. http://i.imgur.com/9luVz.jpg?1
Depp i-a trimis personal acum câțiva ani pălăria sa din “Public Enemies” unui puști, împreună cu chestii promoționale din “Charlie and the Chocolate Factory”, prin poștă! Tot ce a făcut fanul lui de 12 ani a fost să zică “Can I have your hat?” Deci…nu e chiar marketing. Ah, și a și donat 2 mil. de dolari spitalului unde a fost operată fiică-sa.

11 years ago / Reply

OAMENI FRUMOSI

[…] Cristina Bazavan ne povestește despre bunătatea lui Christian Bale. […]

11 years ago / Reply

Incerc sa-mi dau seama ce a simtit acel copil fantastic, daca eu am PLANS de fericire!

Leave a Comment


− two = 4


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!