CooperArmstrongCooperArmstrong

cum face lobby Bradley Cooper ca sa-l joace pe Lance Armstrong

de fiecare data cind vorbesc cu actori romani aud cum nu sunt ei chemati la castinguri, cum nu ii baga lumea in seama. intreb adesea “dar tu l-ai sunat pe regizor sa-i spui ce ai vrea sa dai o proba pt filmul lui?” si aud scincete “aa, mmm”

la casele mai mari, casele foarte mari, unde teoretic actorul primeste prin agentul lui multe propuneri de roluri (plus ca-i mai cauta si agentul) actorii fac si ei lobby pentru rolurile pe care si le doresc.

 

cum e  bradley cooper care in ultima vreme trece de la comedioare la roluri tot mai serioase. profitind de nominalizarea lui la oscar si de interesul jurnalistilor pentru ce spune, Bradley a dat un interviu la BBC unde cel mai tare s-a concentrat sa povesteasca despre rolul pe care si-l doreste cel mai mult: Lance Armstrong – intr-un film inspirat de viata ciclistului.

cum americanii simt potentialul unei povesti, sunt deja in pregatire doua filme la hollywood despre viata lui Armstrong – de unul are grija JJ Abrams (domnul care a creat LOST), de altul Matt Damon.

Cooper si-a facut insa treaba, iar agentul lui de presa a scos imediat un montaj foto ca sa arate cit de mult seamana cei doi… asta ca sa intelegeti cam cum se lucreaza la altii:)

(pt traducere, ca -din comentariile pe FB – vad ca nu s-a inteles: aici e si o miscare f f smart de a te asocia cu un eveniment cu un mare impact media pt a obtine free press, intr-un context frumos. cum ziceam, asa se face la altii)

 

2 Comments Published

10 years ago / Reply

Mare dreptate ai! Chiar vorbeam cu tatal meu de curand despre ce ai scris aici “americanii simt potentialul unei povesti”, mai exact prin comparatie cu romanii care nu fac asta. Si ne-am pus problema de ce? Raspunsul nostru are legatura cu faptul ca ei nu au istorie ca noi (europenii) de mii de ani (ma refer de la momentul colonizarii, nu de la mayasi:)), ci doar de vreo 200 si de aceea profita de tot ce le ofera actualitatea la maxim. E doar parerea noastra:)

10 years ago / Reply

Dupa ce am citit articolul asta, mi-am adus aminte ca ceva asemanator a facut si Joseph Gordon-Levitt.

JGL a spus in nenumarate interviuri ca filmul lui preferat este Sin City si ca si-ar fi dorit sa faca parte din cast. Ei bine, dorinta i-a fost indeplinita si o sa apara in Sin City 2. 🙂

Leave a Comment


+ seven = 8


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!