un om al strazii mi-a trimis un mesaj

o femeie care doarme pe strazi mi-a trimis un mesaj sa ma uit la televizor sa o vad.

o sa fie la meteo alaturi de alti oameni ai strazii de astazi, timp de o saptamina.

e parte dintr-o campanie geniala, initiativa „Zilele Sperantei”, o campanie Samusocial, derulata de Prima TV.

zilele acestea am sa incerc sa o cunosc pe femeia care imi adreseaza mesajul de mai sus si sa-i aflu povestea.

minunata campanie. felicitari celor care au gindit-o.

7 Comments Published

11 years ago / Reply

O campanie care pe mine m-a lasat fara cuvinte! Felicitari initiatorilor!

11 years ago / Reply

si pe mine. mi-au dat lacrimile instant

11 years ago / Reply

Ce sa mai zic? Am inteles ca e o campanie internationala si e de apreciat. Pacat ca nu e targetata catre alte persoane care chiar ii pot ajuta pe oamenii aia. Voi cei din media, cu un blog sau alte implicatii, n-o sa-i puteti ajuta atat cat au nevoie, desi stiu ca vreti. Vreau sa-mi spui si mie dar si celor care-ti citesc blogul, ce poti face punctual pentru femeia careia ii vei afla povestea. Din partea mea, mult succes, dar stiu ca va zbateti pentru cauze pierdute din start.

Daniel

11 years ago / Reply

Impresionant demersul celor care au gandit campania, insa nu vad scopul ei (sau mai degraba finalitatea dorita). Poate poti sa ma ajuti in aceasta privinta.

11 years ago / Reply

Informatiile despre vreme reprezinta pentru ei diferenta dintre viata si moarte- ca si trecutul pentru cei “adapostiti”
Nu mai am lacrimi deocamdata- din motive personale,dar plang adanc in suflet . M-a impietrit aceasta afirmatie, dar sigur mi-a incalzit inima, ca sa pot oferi din caldura ei celor din frig.

11 years ago / Reply

Mda…excelenta campanie, zici? Pai mie nu mi se pare asa excelenta pentru ca sa duci niste oameni care traiesc in mizerie si in frig pentru 2 ore pe zi la caldura, dupa care sa ii arunci la loc in frig si in mizerie, nu mi se pare altceva inafara de masochism si nesimtire.

Daca aceasta companie atat de altruista ar face o campanie pe principiul “noi oricum avem foarte multi bani si pentru ca avem foarte multi bani, ajutam DOI oameni ai strazii sa stea un an intr-un camin de nefamilisti si ii angajam maturatori la noi la firma” atunci da, poate as fi plans si mi-as fi dat jos palaria. Dar asa? Asa imi vine sa scuip…

11 years ago / Reply

sper sa-ti vina si sa stergi unde ai scuipat. revolta asta din fotoliu, fara sa faci nimic pentru ceilalti, nu e deloc constructiva

Campania încearcă să sensibilizeze opinia publică cu privire la pericolele nebănuite care îi pândesc pe cei care, din cauza unei conjuncturi, nu au un acoperiș deasupra capului.

„Pentru un om obișnuit, un grad în minus afară se traduce într-o haină mai groasă. Pentru un adult fără adăpost, un grad în minus poate însemna distanța dintre viață și moarte. Pentru mulți dintre noi, această graniță poate părea exagerată. Ea este însă o realitate, cu care noi, cei de la Samusocial, ne confruntăm în fiecare an. Doar împreună, comunitatea poate transforma această situație dramatică în incidente izolate”, a declarat Sabina Nicolae, director executiv al organizației neguvernamentale.

Persoanele care doresc să se implice și să susțină campania „Zilele Speranței” o pot face prin donații, în contul RO93BRDE441SV49929504410, deschis la BRD, agenția Carol.

„Sumele primite vor fi folosite exclusiv în folosul beneficiarilor noștri. Nevoile ce urmează a fi acoperite cu prioritate țin de achiziționarea de medicamente, acoperirea costurilor pentru intervenții medicale dar și pentru obținere duplicate documente, inclusiv cărți de identitate”, a explicat Sabina Nicolae.

Leave a Comment


1 − one =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!