barbatul care l-a ucis pe Bin Laden – Esquire (SUA) de martie

sa cautati Esquire de martie, editia americana.

NEAPARAT.

 

The Man Who Killed Osama bin Laden… Is Screwed

For the first time, the Navy SEAL who killed Osama bin Laden tells his story — speaking not just about the raid and the three shots that changed history, but about the personal aftermath for himself and his family. And the startling failure of the United States government to help its most experienced and skilled warriors carry on with their lives.

4 Comments Published

11 years ago / Reply

Cred ca ar fi fost mai frumos ca pe langa sprijinul oferit Esquire U.S. sa pui si ceva despre cel care in general e cunoscut ca sotul lui Sharon Stone si care a muncit un pic la material 🙂 ..

P.S. In cazul in care cineva vrea sa auda mai degraba decat sa citeasca interviul un video este pe youtube – The Man Who Killed Osama bin Laden . Cea mai buna replica din interviu.. “the ninjas came with lions”.

11 years ago / Reply

sper ca lumea sa vrea sa citeasca textul, si abia dupa aceea sa vada interviul.
textul e maiestrie curata. asta am recomandat, un exemplu de jurnalism minunat, ar fi putut sa vina si din Congo, nu m=a interesat brand-ul sub care apare:)

11 years ago / Reply

Ar fi trebuit sa specifici asta: ca textul este de un jurnalism minunat.
Insa cred ca nu ar scadea valoarea unei postari daca se face putin vorbire despre autor sau oferind cititorilor tai putina informatie chiar daca era video. 🙂
Pentru cei care nu isi permit Esquire U.S. textul poate fi lecturat in tihna aici.
Spor!

11 years ago / Reply

stiti, pentru oameni ca dvs suficienti, aroganti si a toate stiitori, nu aprob toate comentariile pe blog.

pe blogul meu scriu ce vreau eu, nu trebuie sa fac nimic din ce vor altii.

numai bine.

(nu va mai aprob alt comentariu, nu va mai straduiti sa scrieti. am inteles: sunteti educat, inteligent si aveti o parere ferma care, desigur, trebuie sa fie cea pe care sa o respecte toti)

Leave a Comment


four − = 3


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!