samsungsamsung

Cina cu bucluc

nu stiu daca v-ati prins, dar nu sunt cea mai tare bucatareasa din lume. nici cea mai cea dintre gospodine.:)

de citeva zile viata mi-a fost bulversata de catre prietena mea Elena care are in grija blogul lui Nicolai Tand si care m-a dus in bucatarie la Nicolai.

“sigur o sa inveti ceva sa gatesti. toate retetele sunt simple, le faci in 15 minute. ai sa vezi”

s-a dovedit ca are dreptate pt ca dupa 5 preparate gatite (de Nicolai, nu de mine) in mai putin de 2 ore si toate absolut minunate, m-am dus la alimentara cu o lista de produse pe care nu le-am achizitionat niciodata in viata mea pentru ca nu stiam ce sa gatesc cu ele.

efectul urmator a fost ca prietenii s-au invitat la masa si citeva zile la rind am executat cina in familie, cu tot tambalaul de rigoare. ca sa nu muncesc eu prea mult, am facut niste intelegeri: cine spala vasele, ce experiemente culinare mai facem si, mai ales, ce bem in functie de ce avem la cina. (unul dintre prietenii mei e fin cunoscator)

duminica trecuta am facut-o lata. aveam o sticla de “Le Petit Havt Lafitte”, un vin rar si scump si l-am pus pentru citeva clipe in frigider cit sa se raceasca sticla. cind sa-l iau am agatzat, habar nu am cum, o cutie de lapte. deschisa, desigur, ce sens ar fi avut sa aiba dop?!

rezultatul? multe spume – de furie, nu de lapte – pentru ca laptele era tot pe covorul din bucatarie.

au fost glume multe pe seama mea cum ca as putea sa-mi iau un frigider mai destept, ca s-au inventat frigidere care au super spatiu pe usa, ca acum frigiderul are si el personalitatea lui si isi gaseste singur locul in bucatarie, si in general e gindit ca sa-ti faca viata mai usoara in toata situatiile de viata – de la spatiu de depozitare, pina la cum se deschide usa si cit loc ocupa.

ne-am si imaginat cam cum stau cercetatorii care fac designul pentru aparatele electrocasnice in brainstorming incercind sa creeze noi produse care sa acopere stilul nostru de viata mereu in schimbare. dupa care a aparut o discutie despre frigiderul Samsung si masina de spalat Samsung si , cum eu am reprezentat pentru o vreme produsele unei  alte divizii Samsung, toata lumea a zis ca ar fi mai bine sa-mi iau alt frigider.

si pentru ca planetele se aliniaza dupa cum vor ele, la doua zile distanta am fost invitata sa vorbesc despre … noul frigider super inteligent Samsung.

“o sa ai curaj sa spui ce ti s-a intimplat?”

“da, desigur, nu e prima data cind ma fac de ris”

***

duminica aceea, la cina cu bucluc, ca sa mincam totusi cu voiosie, am decis ca vom face o lista cu legile lui Murphy – scrise de noi – legate de ghinioanele cu frigidere.

eu am produs 2 legi din experienta proprie, dar lista e deschisa si va invit cu drag sa faceti completari sau sa intrati in aplicatia de Facebook de la Samsung si sa votati legea care vi se potriveste.  macar asa facem haz de necaz. in plus, daca va inscrieti pana pe 22 aprilie in concursul organizat de Samsung , puteti castiga o masina de spalat Samsung Eco Bubble 500 si macar pe partea asta scapati de ghinioane. (stiu eu pe cineva care vrea neaparat sa cistige masina asta:). nu, nu eu)

cind ai nevoie de lapte, mai e foarte putin in cutie; cind e sa se rastoarne cutia, e aproape plina.

ultimul ou din frigider sigur e lipit de ceva si se va sparge cind il iei si ai cea mai mare nevoie de el.

*

lunea trecuta am dus covorul la curatatorie. vinul si cina au fost bune:)

 

One Comment Published

11 years ago / Reply

Perfect adevarat. Subscriu si eu cu o lege, legata oarecum de obiceiurile masculilor: cand ai impresia ca in farfurie(castron/cratita etc) iti mai ramasese ceva de mancare, descoperi ca e de fapt goala sau mai este o singura bucatica/farama.

Leave a Comment


three + 8 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!