am un cintecel doar pt mine: “cind nu mai pot si dau de greu/ zici ca totu-i-n capul meu”

“cind nu mai pot si dau de greu/ zici ca totu-i-n capul meu/ zici ca-mi rupi picioarele daca nu/ cred si azi in ce pot eu.”

***

obisnuiesc sa spun asta cu “totul e doar in capul tau, poti mai mult decit iti imaginezi”, am spus-o si aseara unui prieten caruia – ca noi toti, din cind in cind – i se pare ca are mai mult de dus decit poate tine pe umeri.

“ai mai zis asta”, a replicat el.

“sigur, mi-o zic si mie aproape in fiecare zi pentru multe lucruri.”

“nu nu, a aparut si intr-un cintec”

asa mi-a adus aminte de darul special pe care Andrei Leonte si Ioana Blaj, prietenii mei dragi, mi l-au facut de ziua mea acum 2 ani. un cintecel despre lucrurile pe care le-au aflat de la mine, un cintecel despre prietenia noastra.

cum mi s-a parut foarte simpatic ca ne-am adus aminte de cintecel chiar cind incepe sezonul 3 X Factor, m-am gindit sa-l fac din nou public ( il pusesem pe privat, dupa o zi de expunere).

pentru cei care nu stiu, Andrei Leonte a cistigat X factor sezonul 1, iar Ioana Blaj este una dintre actritele tinere cele mai bine cotate, anul viitor o sa o vedeti in doua filme foarte frumoase.

3 Comments Published

11 years ago / Reply

Dati-mi voie sa adaug , Ioana Blaj este un om caruia ii pasa de visele mari ale oamenilor mai mici decat ea! Am dedus acest lucru din sfaturile pe care mi le-a oferit si ca am reusit sa-i transmita o emotie puternica!
So happy!

11 years ago / Reply

Ioana e un om bun, pur si simplu:)

11 years ago / Reply

Ioana Blaj este un om frumos, care crede in visele mari ale oamenilor mai mici decat ea si pentru acest lucru ii multumesc, la fel cum ii multumesc lui ‘Sympa pentru ca primeste cu drag orice om simpatic:)

Leave a Comment


eight + = 10


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!