nyphomaniacnyphomaniac

Nymphomaniac – cite ceva despre penisul lui Shia LaBeouf

cum mai sunt citeva zile pina la premiera filmului Nymphomaniac, au inceput sa apara stirile picante care sa ajute si mai mult la promovare.

Shia LaBeouf a anuntat ca in toate secventele “cu penetrare” au fost folosite dubluri, dar chiar si asa, inainte de a incepe filmarile a trimis producatorilor o fotografie cu partile sale genitale.

Acesta a fost testul pe care l-au facut producatorii pentru a vedea cit de motivat este. La momentul respectiv nici agentul lui si nimeni din echipa nu stiau care este subiectul filmului, cunosteau doar ca e un film pe care-l face Lars Von Trier. I-au cerut o fotografie a organelor sale genitale pe care a livrat-o intr-un plic echipei regizorului si pe care acesta nici macar nu a vazut-o vreodata.

Abia dupa ce a trecut acest test au inceput sa vorbeasca despre rol, despre bani si toate anexele legate de expunerea sa in acest film cu sexualitate explicita.

LaBeouf mai zice ca s-a inspirat pentru rolul din Nymphomaniac din ce a facut Christian Bale in American Psycho. Saptamina viitoare vad filmul in avanpremiera, asa ca revin curind cu detalii:)

Leave a Comment


four × = 24


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!