landscape-1427298176-landscape-nrm-1423067542-168581071landscape-1427298176-landscape-nrm-1423067542-168581071

In curand musicalul Pretty Woman

Text de Raluca Antuca

Julia Roberts și Richard Gere ne-au oferit o frumoasă poveste de dragoste în Pretty Woman, iar acum, după 25 de ani, regizorul Garry Marshall lucrează la o nouă versiune. Este vorba de adaptarea filmului clasic la un musical pe Broadway. El recunoaște că a lucrat cu plăcere atunci când au filmat scenele din film, încât ar vrea să readucă la viață povestea dintre Vivian și Edward, însă cu mai multă muzică și veselie.

Chiar ieri, actorii din distribuție s-au reunit la o emisiune  TV de succes din State și au scos la iveală detalii neștiute despre film.

În locul Juliei Roberts și al lui Richard Gere ar fi trebuit să fie Michelle Pfeiffer și Al Pacino. De fapt, întreg filmul trebuia să fie unul sumbru, întunecat, în care se punea accentul pe dependența de droguri. Nici sfârșitul nu trebuia să fie unul fericit. Odată cu intrarea în peisaj a Juliei Roberts, cea care l-a convins pe Richard Gere să facă parte din proiect (dupa ce l-a întâlnit și a fost simpatie la prima vedere între cei doi). Sfârșitul a fost schimbat, pelicula fiind una comică și romantică. Lui Gere nu i-a plăcut deloc scenariul inițial, spunând că “puteai să îmbraci în costum și un țap și ar fi mers”. Farmecul Juliei l-a convins să se răzgândească.

Nu sunt prea multe detalii despre musical, deci doar ne putem imagina anumite secvențe din film. Regizorul a dezvăluit că va colabora cu producătoarea Paula Wagner și cu autorul scriptului original J.F. Lawton.

Leave a Comment


9 + = sixteen


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!