90-year-old-Tortoise-Ninja-Fast-Half-Cyborg-After-Wheels-Replace-Legs-Lost-in-Rat-Attack2__70090-year-old-Tortoise-Ninja-Fast-Half-Cyborg-After-Wheels-Replace-Legs-Lost-in-Rat-Attack2__700

Mrs. T, prima broasca testoasa cu roti

Text de Raluca Antuca

Se spune că dragostea dintre om și animal nu cunoaște limite, pentru că nu există interese sau alte lucruri superficiale la mijloc. Vorbim aici de loialitate, ocrotire, dar și de joacă și afecțiune. Iar pentru că animalele de companie sunt mereu acolo pentru stăpân, și acesta poate din când în când să impresioneze întregul mapamond printr-un gest impresionant.

Jude Ryder deține o broască țestoasă în vârstă de 90 de ani, care a rămas fără labele din față după ce mai mulți șobolani le-au mușcat. Atacurile de acest gen nu sunt neobișnuite în Marea Britanie, unde cea mai bătrână țestoasă (de 130 de ani), Thomas, a murit în 2013 din cauza unei mușcături de șobolan.

Mrs. T, căci așa se numește simpatica broscuță, a fost salvată atunci când fiul lui Jude, Dale, a găsit soluția prin care să o ajute să se deplaseze singură! I-a atașat două roti, iar acum aceasta merge de două ori mai repede decât înainte. Această idee a fost bine-venită, pentru că Mrs. T este încă tânără pentru o țestoasă. Mai poate trăi cel puțin 50 de ani, iar de acum încolo mai are nevoie doar de cauciucuri noi din când în când.

 

 

 

Leave a Comment


1 + = three


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!