Ana-Morodan14Ana-Morodan14

cum sa cistigi o rochie creata de Ana Morodan impreuna cu Andreea Badala

am scris de multe ori ca imi place Ana Morodan. E o femeie care stie sa faca business, este foarte parolista si foarte profesionista.

am mai scris si despre Andreea Badala – unul dintre cei mai de succes designeri de moda de la noi (peste hotare) – care este de o discretie si de un rafinament care ar trebui predate in scoli.

Ana si Andreea s-au reunit sub brandul Canon (Ana a si documentat ntimplarea de mai jos cu un Canon EOS 750D, un aparat de fotografiat de ultima generatie care si filmeaza… nu ma pricep sa explic, dar nu acesta este subiectul despre care vreau sa va povestesc) intr-o provocare foarte speciala: a creeze impreuna o rochie pe care o vor face cadou la un concurs.

Acum, imaginati-va rigurozitatea, meticulozitatea și vorba lina a Andreei cu vijelia care se creeaza cind Apare Ana care vorbeste mult si repede. (stiu sigur ca s-au inteles ca capitolul detalii, pentru ca si Ana este foarte foarte foarte meticuloasa si nu ar face niciodata rabat de la calitate – pentru cutiile in care sunt trimise cumparaturile online catre consumatori a facut super research si a fost gata sa plateasca mai mult decit unele produse doar ca sa fie sigura ca arata bine si sunt in identitatea a ceea ce vrea ea sa povesteasca).

Buuun, cam cum va imaginati ca arata rochia pe care au creat-o ele?

Poate ca are ceva din senzualitatea pe care Andreea a pus-o in hainele pe care le-a creat pentru Beyonce sau pentru Madonna. Sau poate ca are ceva din personalitatea super ”push” a Anei…

Nu va spun dar va arat un filmulet cu tot procesul crearii rochiei , odata cu felicitarile  mele pentru o asemenea reunire frumoasa. In filmulet aflat si cum puteti cistiga rochia… care e de neratat.

puteti vedea aici, adica pe blogul Anei, mai multe fotografii din timpul procesului de creatie

P.S: la cit e de minimalista (austera, cum zice Andreea) aceasta rochie, eu cred ca ele au facut-o pt mine:)))
nu, voi o puteti cistiga.:)

P.P.S. puteti citi si un interviu pe care l-am facut in urma cu un an cu Andrea Badala care se numeste ”unde discretia si eleganta s-au intilnit”. O sa intelegeti de ce o iubesc eu atit de mult.

 

Leave a Comment


three + 7 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!