afis-enescuafis-enescu

concurs: Impreuna la concert #EnescuFestival

Anul acesta am avut doua obiective in ceea ce priveste articolele pe care le scriu despre Festivalul Enescu: o parte din articole este despre istorie, despre backgroundul muzicienilor , alta este despre lucruri de culise – mici detalii care arata ca si marii muzicieni sunt oameni (foarte curind public un asemenea text).

M-am gindit ca, in acest fel, cei care citesc acest blog si nu sunt neaparat fani ai muzicii clasice inteleg ca nu e un limbaj chiar atit de ermetic pe cit ne asteptam cind nu stim despre ย ce e vorba. Doamna Elisabeth Leonskaja spunea zilele trecute ca nu trebuie sa ne punem intrebarea cum a facut Anna Netrebko cind a “atins” o anume nota si ca totul se rezuma la “imi place sau nu”. Depinde de maiestria muzicienilor ca spectatorii sa inteleaga mesajul, textul, povestea din spatele muzicii.

(mai multe din vorbele intelepte ale minunatei pianiste Elisabeth Leonskaja puteti citi aici)

In aceeasi directie a schimbarii unei perceptii despre receptarea muzicii clasice, am pus la cale impreuna cu Raiffeisen Bank o provocare:

Daca nu ai fost niciodata, dar absolut niciodata, la un concert de muzica clasica si vrei sa descoperi, pe pielea si sufletul tau, cum e, lasa mai jos un mesaj. Simplu, fara multe justifcari. Prin tragere la sorti alegem in seara aceasta un norocos care are pentru miine doua bilete la concertul sustinut de Filarmonica din Viena, la ora 20.00, la Sala Palatului.

Atentie. Va inscrieti doar daca puteti sa mergeti la concert miine seara, de la ora 20.00, la Sala Palatului. Inscrierile se termina la ora 21.00, in aceasta seara.

Multumesc si sa ne vedem #impreunalaconcert.

*

este pentru prima data cind Raiffeisen Bank este partener al Festivalului Enescu dar, asa cum stiti din relatarile mele anterioare, aceasta asociere e parte din sustinerea permanenta pe care banca o acorda marilor evenimente culturale (Transilvania FIlm Festval, Festivalul International de Teatru de la Sibiu)

19 Comments Published

9 years ago / Reply

Imi doream de mult sa iau parte la Festivalul George Enescu si nu am avut ocazia. Sper sa fie aceasta sansa mea.

9 years ago / Reply

As vrea sa il duc pe fiul meu-proaspat licean- la primul lui concert de muzica clasica
Multumesc:)

9 years ago / Reply

nu am mai fost niciodata la concert simfonic, mi-as dori sa particip impreuna cu sotul meu (ne casatorim in 2 saptamani) si ar fi un bun moment de respiro intre pregatirilw de nunta

9 years ago / Reply

Buna Cristina ๐Ÿ™‚ Mi-ar placea mult sa fiu eu cea care va primi biletele. Nu am mai fost niciodata la un concert de muzica clasica, e primul meu an aici in Bucureศ™ti, eu fiind studentฤƒ. M-as bucura mult sa am aceasta sansa.

9 years ago / Reply

Imi doresc f mult sa ajung la eveniment

9 years ago / Reply

De pe vremea cand eram studenta tot imi promit ca voi ajunge la un concert de muzica clasica, acum poate cu ajutorul invitatiei tale am sansa sa-mi indeplinesc promisiunea.

9 years ago / Reply

Vreau! ๐Ÿ™‚

9 years ago / Reply

cred ca daca “minti” pentru arta, ti se iarta ๐Ÿ™‚ nu? … bine, fie, recunosc, am mai fost … dar daca s-ar putea as lua micul de jun la teatru, pranzul la concerte de muzica clasica si cina la balet sau dans. Ahh.. si gustarile dintre mese la biblioteca ๐Ÿ™‚
daca mai fost doar de cateva ori, nu de multe, nu se pune, nu? ๐Ÿ™‚
te imbratisez cu drag

9 years ago / Reply

E momentul ca si acest vis al meu sa se implineasca ๐Ÿ™‚

9 years ago / Reply

Vreau sa merg la concert ๐Ÿ™‚

9 years ago / Reply

Nu am fost niciodata la un concert de muzica clasica pentru ca locuiam intr un oras de provincie, dar mi as dori extrem de mu,t sa ma rasfat cu asa un festin !

9 years ago / Reply

Imi doresc mult sa merg cu viitorul meu sot, sa ne facem un mic cadou inainte de nunta. Nu am fost niciodata live si amandoi suntem fani muzica clasica

9 years ago / Reply

Vreau sa-i fac o surpriza surorii mele care vine dupa aproape un an de zile in tara si care are pe wish list-ul ei sa mearga la un concert din cadrul Festivalului George Enescu.
Sta doar 2 zile in Bucuresti si in serile de 15 si 16 toate biletele sunt sold out.
Mi-as dori foarte mult sa reusesc sa-i fac o asemenea surpriza.

9 years ago / Reply

Ar fi o onoare pentru mine sa incep seria concertelor chiar cu unul asa special, de la Enescu. Multumesc pentru ocazie ๐Ÿ™‚

9 years ago / Reply

va multumesc frumos pentru participare.
iulia este cistigatoarea si primeste pe mail informatii despre cum intra in posesia biletelor

p.s. zilele viitoare va mai fi in concurs:)

9 years ago / Reply

Daaaaa…. tare mi-ar placea sa merg !

9 years ago / Reply

N-am fost niciodata la un concert din seria George Enescu. Mi-ar facea o deosebita placere sa pot sa merg in aceasta seara.

9 years ago / Reply

Mi-ar placea enorm sฤƒ ajung la concert ^_^

9 years ago / Reply

s-a incheiat concursul de 2 zile

Leave a Comment


two + 3 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!