lolamitchell10lolamitchell10

FOTO- La limita dintre vis și realitate

Text de Raluca Antuca

Când am văzut aceste fotografii, în sufletul meu s-a dat o luptă între două mari forțe. Frica de apă și admirația pentru fotografiile conceptuale s-au ciocnit puțin atunci când m-am hotărât să scriu despre acest proiect.

Fotografa Lola Mitchell din Los Angeles nimicește zidurile dintre pictură și fotografie, vis și realitate, frumusețe și imaginar și elimină prejudecățile despre post-procesare. Imaginile pe care le realizeaza sunt enigmatice și transmit emoții diverse, de la frică la calmitate și dezechiliburu.

Fecioare în rochii vaporoase care plutesc, dansează în mișcări line sau se îneacă într-un proiect foto complicat din punct de vedere artistic. A necesitat multă editare pentru a introduce un fundal potrivit și un model expresiv în gesturi.

Lola spune că încearcă să transmită anumite emoții și să creeze frumusețe. Își folosește instinctul atunci când lucrează și editează. Ceea ce cred că este cel mai important pentru a face artă. Doar așa poți fi sigur că realizezi ceva original.

lolamitchell1 lolamitchell2 lolamitchell3 lolamitchell4 lolamitchell5 lolamitchell6 lolamitchell7 lolamitchell8 lolamitchell9 lolamitchell11 lolamitchell12 lolamitchell13 lolamitchell14 lolamitchell15

Leave a Comment


+ 7 = fifteen


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!