tiberiu tudortiberiu tudor

#MasterclassPesteAsteptari cu Tudor Chirila, Tiberiu Albu si Carina Sava la #ScoalaFlanco

Editia de anul acesta a Scolii Flanco se incheie cu un masterclass la care, daca n-as fi moderator, as fi vrut sa fiu in sala.
Chiar este un #MasterclassPesteAsteptari, pentru ca unul dintre invitati iese foarte rar in spatiul public pentru asemenea evenimente, fiind foarte foarte ocupat.

#Masterclass-ulPesteAsteptari ii are drept protagonsti pe Tudor Chirila, Tiberiu Albu si Carina Sava, un trio magic care au facut istorie la Vocea Romaniei.

Cu ei vom vorbi despre social media si despre cum sunt utilizate canalele online de Tudor si Tiberiu, in functie de obiectivele lor de comunicare si de business. Carina, care e managerul trupei Vama, si-a fost creierul strategiei de comunicare in social media si pe perioada care l-a adus pe Tibi in atentia lumii intregi, va povesti din obiectivele, dar si tacticile pe care le-a avut si implementat.

Pentru mine va fi o editie eveniment, il stiu pe Tudor de mai bine de 10 ani, l-am vazut pe scena, in film, la repetitii de teatru, la repetitii pt concerte, ba chiar si in momente in care compunea cantece pentru un album Vama.
Promit sa pun intrebari care sa duca la raspunsuri transformate in povesti frumoase din viata lor. Cum promit ca intalnirea nu va fi una despre can can-uri, ci despre tehnici de social media.
De ce trebuie sa veniti la #ScoalaFlanco #MasterClassPesteAsteptari?

Veti invata cum se face direct de la cei care utilizeaza la cote inalte social media.

Veti afla ce greseli au facut si ei.

Veti putea face comparatii intre utilizarea Social Media pentru un artist ca Tiberiu Albu, aflat la inceput de drum, fata de modul in care e utilizata Social Media pentru un artist ca Tudor Chirila, care este multibrand extension (teatru, film, muzica, televiziune, carte).

Daca sunteti artisti la inceput de drum, acest masterclass e mai ales pentru voi

Daca sunteti tineri care vreti sa va inscrieti la concursurile tv de talente, acest masterclass e mai ales pentru voi.
*
Masterclass-ul are loc pe 16 aprilie, de la ora 11 intr-unul dintre cele mai moderne showroom-uri Flanco, la Baneasa Shopping City.

Va puteti inscrie GRATUIT, cu un mesaj prin care explicati la ce va ajuta acest masterclass, la adresa de mail cristina.bazavan@gmail.com . Vor fi luate in calcul mesajele primite pana pe 12 aprilie, la ora 24.00.

Atentie! Nu va inscrieti daca programul nu va permite sa fiti prezenti sambata 16 aprilie la ora 11, pentru 2 ore, la masterclass. Sunt doar 50 de locuri la acest masterclass, sa le folosim intelept:)

vizual calendar

One Comment Published

[…] înscrie la Masterclass-ul peste așteptări, de sâmbătă – 16 aprilie, în cadrul căruia Cristina Bazavan va vorbi alături de Tudor Chirilă, Tiberiu Albu și Carina Sava despre cum se vede un […]

Leave a Comment


− 3 = four


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!