joc de redactie – in loc de catalin, noemi:)

acum ar fi trebuit sa fie rindul lui catalin sa ne dea un link, dar cum nu-l gasesc (deci nu l-a dat!!!), am ales unul din multele link-uri trimise de noemi

lee miller – este senzationala, va povesteam despre ea asta vara, cand am fost la Barcelona, si am prins expo cu ea la muzeul Picasso; a fost buna prietena cu Picasso, model, fotograf de razboi si ptr. Vogue USA, muza a lui sartre, etc. enjoy the photos!”

dat fiind faptul ca acum colegii mei vor afla ca am fct public joculetele, in curind veti vedea si linkurile celorlalti, postate de robert maybe? or de suzetica, noua noastra colega, serifa peste site?:)

cb

3 Comments Published

16 years ago / Reply

off topic: incerc sa trimit un text pentru Romanul Tabu si intampin ceva dificultati. primesc mesaje de eroare pe pagina de cate ori incerc sa salvez (trimit?)textul si nu stiu daca s-a trimis au ba. asa ca, ori l-am trimis de cateva zeci de ori, ceea ce ar fi regretabil, (cu scuzele de rigoare!), ori nu am reusit sa-l trimit deloc. Help anyone?

16 years ago / Reply

Buna, textul tau a fost introdus de 6 ori:) a fost verificat si publicat pe 3 mai. Mult succes in continuare! Ps. daca vrei sa-l editezi, ai aceasta optiune. Nu te speria ca dupa ce-l editezi va disparea de pe site, dureaza doar cateva minute, pana va fi verificat si republicat. bafta!

16 years ago / Reply

olala (6 times!). merci animako.

Leave a Comment


eight − 5 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!