de citit /bloguri despre care n-ati auzit

in fiecare simbata dimineata (uneori la o cafenea cu wireless din dorobanti,alteori acasa) citesc blog-uri. ma plimb din link in link, din blogroll in blogroll, si fac mici descoperiri. nu ma intereseaza niciodata blogurile cele mai celebre; dupa mine, adevarata viata on line e acolo unde lumea nu cauta celebritatea. ca si in viata non virtuala, dar asta e alta discutie.
de azi, fac publice unele dintre blogurile descoperite.

*
Jessica Schroeder.
http://whatiwore.tumblr.com/

O vizitez din vara, Mr P mi-a recomandat-o. Jessica e designer director pentru o companie mica din New York, are studii despre costume cu aplicatie pe cultura/istoria europeana. Si-are un blog mai mult decit simpatic – What I wore – arata in fiecare zi ce haine poarta si de ce le asorteaza/mixeaza asa. e un blog mult mai intim decit the startorialist.
*

New entry-uri in ac sapt

Ana

http://moonlightblues.wordpress.com/

ana are 23 de ani, gusturi increbile la filme carti muzici. Daca n-as fi vzt ca e din constanta si nu i-as fi vzt nici fotografia, as fi zis ca e anaceadesteapta, prietena mea care imi face o gluma si si-a fct blog.

Robert Coller

http://robertcoller.wordpress.com/

robert e scriitor (are publicat un roman cel putin, l-am vzt dar nu l-am citit inca; am sa o fac acum dupa ce i-am descoperit blogul); e balanta cred ( dupa cum se bucura la o balanta pe acolo… hihihi welcome to the club) si-are un blog cu o stare buna despre filme animate, carti misto…

3 Comments Published

16 years ago / Reply

:)) Hello. Multumesc de bun venit in club, bine v-am gasit… Dar… 😀
Um…Robert nu are publicat cel putin un roman. Din pacate, nu are nici unul. Ma stradui si visez in aceasta privinta, dar nu. Deocamdata scriu proza scurta (am aparut in revista online Nautilus de la Nemira si in Fiction.ro de la Tritonic).
Oricum, ma bucur ca ai dat de blogul meu, si iti urez bun venit si pe acolo 🙂

16 years ago / Reply

la bogdan de la tritonic am vzt/auzit d tine si credeam ca ai deja roman:)

bafta. mai trec pe la tine:)

15 years ago / Reply

Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! Va urez un PASTE FERICIT

Leave a Comment


6 − two =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!