fete, flori… – radu afrim

radu e de citeva zile la sfantul gheorghe unde monteaza o noua piesa.
desi monteaza peste tot in tara, si-s si alte orase de care cred ca se simte mai apropiat emotional, tehnic – pt el – sfintul gheorghe e acasa.
acolo a pus Alge. (si De mina, pe care eu n-am vzt-o).acolo e Fatima – o actrita coregrafa care mie imi place foarte foarte tare. acolo s-a mutat acum elena popa ( bunica din plastilina)

fotografia asta este de astazi. fetele din piesa lui radu. printre flori.

foto by radu afrim
pe blogul lui radu afrim si o foto cu fatima. zilele viit, daca ma mai lasa, mai pun o foto si cu un baiat frumu:)

2 Comments Published

15 years ago / Reply

daca va place atat de mult “Fatima”, ar trebui sa stiti ca defapt se numeste Fatma (Fatma Mohamed)… iar Sfantul Gheorghe e doar un sfant… orasul este Sfantu Gheorghe… chestiuni simple, pana la urma!

15 years ago / Reply

sincer nu stiu de ce se face atata caz cu regizorul radu afrim,practica un teatru la limita kitschului,isteric,tipator,un fel de variete pentru ”intelectuali,ceea ce ii lipseste acestui tip de teatru este substanta la care se ajunge greu,e mult mai usor apeland la trucuri si modalitati de expresie enumerate mai sus….ne ingrijoram de teatrul romanesc in general,dar ar trebui sa incepem sa ne facem fac griji si in privinta publicului care dupa cate se pare este extrem de usor de pacalit…atmosfera in teatrul romanesc incepe sa semene cu cea din televiziuni,adica suntem bombardati cu tot felul asa zise ”senzatii tari”imprumutate din occident,vopsite putin si date inspre vanzare ,second hand,iar romani dupa cum stim se dau in vant dupa ”second hand”,asta este,la asemenea timpuri asemenea artisti,aplauze pentru Radu Afrim si felul sau ”istetz”de a face teatru!

Leave a Comment


5 × = ten


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!