morti la tv/ marian cozma

Sa ma razbun?

Mai am doi copii si un nepot……..

Razbunarea e arma prostului.

Intre fiecare dintre aceste propozitii a fost o pauza. Tonul vocii a devenit din jos in mai jos cu fiecare propozitie. Ultima propozitie a fost spusa la distanta de aproape 15 sec, cu toata amaraciunea pe care ti- o poti imagina.
Dar nu era rostita pentru reporter. Era pentru el, o justificare morala. Rationalul pentru care nu i-ar fi omorit pe cei care i-au ucis fiul, fusese rostit. Doar ca nu ii era suficient.

*
Ma enerveaza comentatorii tv cu exprimari de genul “marele handbalist roman” rostite cu gura plina. C’mon fiti onesti, pina ieri nici nu stiati de Marian Cozma.

*
Cind e vorba de morti, jurnalistii de tv sunt ingrozitori de patetici.
*
In seara asta mi s-a zbirlit pielea si mi-au dat lacrimile cind am simtit demnitatea tatalui handbalistului.

6 Comments Published

15 years ago / Reply

cristina…pun pariu pe orice k sunt mai multi cei ce “au auzit” de Marian Cozma, odihneasca-se in pace! decat cei ce stiu ca revista tabu exista…k sa nu mai zic despre cei ce o si cumpara. mortzi la tv,auzi si u…

15 years ago / Reply

hai te rog eu, fa-ti un serviciu
nu mai vizita blogul asta, vorbim limbi diferite, n-are sens sa te chinui

15 years ago / Reply

inca o chestie legata de goana pentru rating: pe antena 3 au dat intreg filmuletul crimei, ziua, la 16:42. cei de la evz au preluat aceleasi imagini, pe site, punand ca titlu o indemnare de a viziona.

pe langa faptul ca sunt patetici in relatarea povestii, imi dau impresia unor minti bolnave..

pe de alta parte, oamenii se uita la o crima pe viu fara a avea o remuscare, devenind complici, insa condamna oamenii dezinhibati, homosexualii, avorturile si atatea alte lucruri..

15 years ago / Reply

Imi pare nespus de rau pt acest baiat care ne reprezenta pana la urama Romania,cate suflete trebuie sa mai plateasca violenta din lume?unde o sa ajungem?o sa ne temem sa mergem si pe str.?DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA SI INGERII SA-I VEGHEZE SOMNUL CEL DE VECI.

15 years ago / Reply

Nu stiu daca tu urmareai acest sport, dar daca nu, sa stii ca el chiar era cunoscut in lumea handbalului masculin… Si mai putin cinism nu strica nimanui, e absolut normal ca in fata unei asa drame toate sentimentele/trairile/parerile sa fie un pic exagerate.
In alta ordine de idei, am fost total dezgustata de faptul ca au aratat cum l-au injunghiat!!!!! si de felul in care i-au vorbit tatalui lui, de altfel un om foarte puternic ca si fizic, insa tot pe atat de bland.
Dumnezeu sa-l ierte, sincer am fost extrem de intristata din cauza a ceea ce s-a intamplat. Nu vreau sa-mi imaginez cum este sa iti pierzi fratele/fiul in asemenea circumstante… Cred ca daca e ceva mai rau decat moartea cuiva drag, este ca moartea sa fie cauzata de altcineva cu buna stiinta….

15 years ago / Reply

buna Cristina,asa este ai perfecta dreptate eu personal nu auzisem de acest sportiv pina la acest eveniment din pacate tragic.
Am toata repulsia fata de ziaristi care PATETICI este putin spus.
Pentru familia lui Marian Cozma sincere condoleante ,atunci cind l-am vazut si auzit pe tatal lui m-am trezit cu lacrimi pe obraz .La fel de impresionat am fost de reactia poporului maghiar care este cu mult peste nivelul poporului roman.

Leave a Comment


+ six = 14


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!